Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: “Πεντάρα” στο πρώτο του φιλικό

ΠΑΟΚ: “Πεντάρα” στο πρώτο του φιλικό
Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Νίκη στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου προετοιμάζεται. Το τεστ ήταν ένα παιχνίδι προπόνησης ουσιαστικά και ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Κ23 της Γάνδης με 5-0.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι στην επανάληψη όταν πέτυχαν και τα 4 από τα 5 γκολ της νίκης τους.

Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 45′ ο Ελ Καντουρί. Η φάση ξεκίνησε από εναλλαγή της μπάλας από Μπίσεσβαρ-Ελ Καντουρί, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται αποδέκτης της που με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα της Γάνδης.

Στο 57′ ο Λάζαρος Λάμπρου με πλασέ πέτυχε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε στο 71′ ο Δημήτρης Πέλκας με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή.

Η άνετη νίκη του ΠΑΟΚ ήταν φυσιολογική και στο 76′ ο Μυστακίδης σκόραρε το 4ο γκολ της ομάδας του με γυριστό σουτ ενώ στο 83′ ο Λημνιός πέτυχε ένα όμορφο γκολ για να γράψει το 5-0.

O ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο παρέταξε τους: Πασχαλάκη, Μάτος, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Μπαλογιάννη, Μαουρίσιο, Κάνιας, Ζαμπά, Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Κουλούρη.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Σιαμπάνης, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λεβέκ, Χαρίσης, Σάκχοφ, Λημνιός, Πέλκας, Λάμπρου, Μυστακίδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments