Αθλητισμός

Άρης: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Σλαφτσάκη

Άρης: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Σλαφτσάκη
Τρίτη μεταγραφική κίνηση για τη νέα περίοδο από την ΚΑΕ Άρης.

Ο Άρης ανακοίνωσε την τρίτη μεταγραφική κίνησή του, για τη νέα περίοδο.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ ανακοίνωσαν σήμερα την (αναμενόμενη τις τελευταίες ημέρες), προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας, του Διαμαντή Σλαφτσάκη , ο οποίος συμμετείχε σε μεταβατικές προπονήσεις που έγιναν από τους «κίτρινους» στο Αλεξάνδρειο.

Η απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ (2,01 μ.) συμπληρώνει, επί της παρούσης, τις μεταγραφές των Μπορίς Νταλό, Δημήτρη Βεργίνη, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γκάρι Μπελ, που κοινοποιήθηκαν επίσημα την Πέμπτη (28/6).

Ο Σλαφτσάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και άρχισε το μπάσκετ από τη Χαλκηδόνα και την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Στεγάστηκε, για πρώτη φορά, επαγγελματικά από τον ΚΑΟΔ (2012-2015), ενώ την περίοδο 2015-2016 φόρεσε τη φανέλα του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Επόμενος σταθμός του ήταν ο Απόλλων Πατρών (2016-2017). Την περασμένη σεζόν θήτευσε στα Τρίκαλα (σ.σ. υποβιβάστηκαν από την Basket League), με τα οποία, σε 21 αναμετρήσεις, είχε μέσο όρο 5,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, με 58% στις βολές, 49% στα δίποντα, 39% στα σουτ τριών πόντων. Μετρά, επίσης, παρουσία σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments