Αθλητισμός

Έχασε Καλάθη, το παλεύει για άλλη μεταγραφή-βόμβα

Έχασε Καλάθη, το παλεύει για άλλη μεταγραφή-βόμβα
Αποφασισμένοι για μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση...

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα φέρεται να είναι αποφασισμένη να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο μεταγραφικό «παζάρι», κάτι που φάνηκε από την περίπτωση του Νικ Καλάθη.

Όσο η υπόθεση του Καλάθη παρέμενε ανοιχτή, οι Ρώσοι «καραδοκούσαν» και είχαν στόχο να προσφέρουν γη και ύδωρ στον ομογενή γκαρντ για να τον… πάρουν από την Αθήνα, με τις φήμες να κάνουν λόγο για προσφορά 9 εκατ. ευρώ.

Ο Καλάθης επέλεξε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η Χίμκι δεν το βάζει κάτω. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα του Μπαρτζώκα «ψάχνεται» με την περίπτωση του Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Κλίπερς, ωστόσο οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη είναι μοιρασμένες.

Αφ’ ενός, ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του στο ΝΒΑ, με τους Σανς να δείχνουν ενδιαφέρον. Αφ’ ετέρου, ουδείς γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του η επιστροφή στη Μόσχα, έπειτα από το πέρασμά του από την ΤΣΣΚΑ.

Πλην της περίπτωσης Τεόντοσιτς, στην Χίμκι εξετάζουν την περίπτωση υπογραφής των ΛαΜέλο και Λιάντζελο Μπολ, των δύο αδερφών του παίκτη των Λέικερς, Λόνζο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments