Ζώδια

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-7-2018
Ερωτική Ταρώ!

ΚΡΙΟΣ : Ο ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα, μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει και ενοχλεί έντονα και τις δύο μεριές. Πιο πολύ όμως εσάς, που είστε στο σκοτάδι.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Για τους δικούς σας φιλοσοφικούς λόγους, δεν έχετε ακόμη αποφασίσει να πάτε την ερωτική σας ζωή, πιο κάτω μαζί με έναν νέο σύντροφο. Το παρελθόν ακόμη υπάρχει στην καρδιά σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην δίνετε ακόμη την ψυχή και το μυαλό σας, σε κάποιον που ναι με τον θέλετε πολύ, αλλά ακόμη δεν σας έχει αποδείξει, την αγάπη και τι θέλει εν τέλει από εσάς.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Αυτό που θα συμβεί στην ζωή των μόνων – εργένηδων, είναι ένας καινούργιος και πολύ παράξενος έρωτας, που θα τους βγάλει από τα στενά όρια αυτών που μέχρι τώρα ξέρατε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Η ΑΡΧΕΡΙΕΡΕΙΑ

Αν αυτά που κάνει ο άνθρωπος σας, τελικά δεν αντιστοιχούν σε αυτά που σας είχε τάξει παλιότερα, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε και πιο σοβαρά για το μέλλον σας μαζί του.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Έχετε κάνει τα πάντα για να έρθει πιο εύκολα στην ζωή σας και πάλι, ο πρώην σύντροφο σας. Ακόμη όμως δεν έχετε κάποιο σινιάλο του. Ίσως από τα μέσα του μήνα και μετά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν μέσα στο επάγγελμα σας. Σαν δεύτερο πια βήμα, μπορείτε να σκεφτείτε και τις διακοπές σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Το ότι θέλετε να επανασυνδεθείτε με το άτομο, που σας έχει πληγώσει άπειρες φορές την καρδιά, είναι λάθος και μάλλον πετάτε τον εαυτό σας εκεί που δεν του αξίζει και χωρίς λόγο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΗΛΙΟΣ

Είσαστε σε κατάσταση πραγματικά χωρισμού ή γάμου, με το άτομο που αγαπάτε. Οι συνθήκες δεν επιτρέπουν άλλον διάλογο, παρά μόνο άμεσες και καθοριστικές αποφάσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Είναι πραγματικά κρίμα να χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν μπορούν να δώσουν ούτε το ελάχιστο από όλα αυτά που εσείς ζητάτε, μέσα σε μια σχέση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το να κάνετε μόνιμες προσπάθειες, για να είσαστε καλά μέσα στον δεσμό σας, ενώ η άλλη πλευρά μόνο να τις εισπράττει, μάλλον όλο αυτό είναι η ανασφάλεια σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θα πρέπει να ρυθμίσετε πολλά ακόμη ζητήματα μέσα στην σχέση σας, πριν την αποκαλύψετε σε φίλους, συγγενικά πρόσωπα αλλά και σχετικά περιβάλλοντα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments