Lifestyle

Τζίνα Αλιμόνου: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Τζίνα Αλιμόνου: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη
Η πρώτη συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου, μετά το διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της.

Αποκαλυπτική είναι η Τζίνα Αλιμόνου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και τον Διονύση Θανάσουλα για την εξέλιξη του διαζυγίου, ενώ σημείωσε πως δεν ήθελε ποτέ να χωρίσει.

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Περίμενες ότι το διαζύγιο θα ήταν τόσο σκληρό;

Καθόλου, και δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Το μόνο για το οποίο ήμουν σίγουρη, επειδή συντηρώ τον εαυτό μου από τα 17 μου χρόνια, είναι ότι έχω αντοχές και μπορώ να παραμένω ψύχραιμη στις δύσκολες καταστάσεις. Προκειμένου να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό για μένα και τα παιδιά μου, βάζω κάτω το κεφάλι και δίνω τον αγώνα που πρέπει να δώσω.

Ήθελες να χωρίσεις;

Όχι, δεν ήταν ποτέ αυτή η πρόθεσή μου. Η πρόταση μου στον Παύλο -τον οποίο παρακάλεσα, για την ακρίβεια- ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα, γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για μένα. Μετά από δύο χρόνια παραμονής στο Κονέκτικατ της Αμερικής συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι το μέρος που θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Επίσης, θεωρώ τον τόπο μας πραγματικά ευλογημένο, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα. Σε όλη μου τη ζωή, όποτε έφευγα, επέστρεφα πάντα στην Ελλάδα.

Το τελευταίο δικαστήριο σε δικαίωσε…

Κέρδισα και τα τρία δικαστήρια που έγιναν, μετά από πάρα πολύ αγώνα, γιατί, όπως είναι γνωστό, δέχτηκα μία μεγάλη και άδικη επίθεση, όμως πιστεύω ότι για μία μητέρα που μεγαλώνει τέσσερα παιδιά υπάρχει κάτι νομοτελειακό που την προστατεύει στο τέλος.

Με την τελευταία απόφαση σου επιδικάστηκε διατροφή για τα παιδιά καθώς και μετοίκηση του κ. Βαρδινογιάννη σε άλλη κατοικία. Άρα πάνε όλα καλά πλέον.

Όχι, δυστυχώς. Μακάρι να ήταν έτσι, γιατί θα μπορούσα και εγώ να προσφέρω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου, αλλά δυστυχώς ο Παύλος μέχρι στιγμής δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση και δεν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ από τη διατροφή που επιδικάστηκε. Δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ κι εγώ καλούμαι να υποστηρίξω εξ ολοκλήρου την οικογένειά μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments