Αθλητισμός

Βραζιλία – Μεξικό: Θυμάστε την γκολάρα του Νέρι Καστίγιο εναντίον της σελεσάο; (vid)

Βραζιλία – Μεξικό: Θυμάστε την γκολάρα του Νέρι Καστίγιο εναντίον της σελεσάο; (vid)
Βραζιλία - Μεξικό συγκρούονται σήμερα στις 17:00 για μια θέση στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 κι εμείς θυμηθήκαμε ένα παιχνίδι τους πριν από 11 χρόνια. Τότε που ο... δικός μας, Νέρι Καστίγιο, είχε χορέψει όλη την άμυνα της σελεσάο.

Η φάση των “16” του Μουντιάλ 2018 συνεχίζεται σήμερα με τα ματς Βραζιλία – Μεξικό (17:00) και Βέλγιο – Ιαπωνία (21:00). Οι νικητές θα αναμετρηθούν στην προημιτελική φάση του θεσμού. Οι Βραζιλιάνο σε τέσσερις αναμετρήσεις εναντίον του Μεξικού στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι αήττητοι, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία με 0-0 στο Μουντιάλ του 2014.

Στο Μουντιάλ μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά το Μεξικό κόντρα στους Βραζιλιάνους, στις υπόλοιπες διοργανώσεις, όμως, έχει να επιδείξει επιτυχίες.

Στο Κόπα Αμέρικα του 2007, μάλιστα, πρωταγωνιστής της νίκης με 2-0 στον όμιλο ήταν ο «δικός μας», Νέρι Καστίγιο, ο οποίος στο 23′ άνοιξε το σκορ με ένα πραγματικά υπέροχο γκολ (δείτε το παρακάτω). Βέβαια, στο τέλος η «σελεσάο» κατέκτησε το τρόπαιο και το Μεξικό βολεύτηκε με την τρίτη θέση (3-1 την Ουρουγουάη στον μικρό τελικό).

Θυμηθείτε το υπέροχο γκολ του Νέρι Καστίγιο κόντρα στη Βραζιλία σε εκείνο το παιχνίδι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments