Αθλητισμός

Μόντριτς: Η αποκάλυψη που έκανε για τον Σμάιχελ

Μόντριτς: Η αποκάλυψη που έκανε για τον Σμάιχελ
Ο Λούκα Μόντριτς παραλίγο να αποδειχτεί μοιραίος για την Κροατία, αλλά τον έσωσε ο Σούμπασιτς.

Ο Λούκα Μόντριτς θα γινόταν ο μοιραίος της Κροατίας, αν η ομάδα του δεν έπαιρνε την πρόκριση στα πέναλτι. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε στο 117′ να εκτελέσει το πέναλτι που είχε κερδίσει λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Ρέμπιτς. Όμως ο Σμάιχελ έπεσε στη σωστή γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η πρόκριση θα κρινόταν στη διαδικασία των πέναλτι. Στη “ρώσικη ρουλέτα” ο Μόντριτς αυτή τη φορά ευστόχησε με αντίπαλο τον Σμάιχελ, ο Ράκιτιτς σημείωσε το τελευταίο νικητήριο πέναλτι, ο Σούμπασιτς έπιασε τρία από τα πέντε των Δανών. Οι Κροάτες πανηγύριζαν τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου θα συναντήσουν τη Ρωσία.

Οι οικοδεσπότες προκρίθηκαν επίσης στα πέναλτι, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης απέναντι στην Ισπανία. Το φινάλε του αγώνα της Κροατίας βρήκε ανακουφισμένο τον Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης σταρ θα ήταν ο μοιραίος για μια ολόκληρη χώρα. Όμως ευτυχώς για τον ίδιο και για την Κροατία, ο Σούμπασιτς έγινε ήρωας. Και όλοι μαζί πανηγύρισαν μια μεγάλη πρόκριση.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε, ο Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε ενώπιον των media πως όλο το πρωί μελετούσε τον τρόπο με τον οποίο θα σκοράρει απέναντι στον Σμάιχελ. «Ήταν δύσκολο για μένα να χάσω το πέναλτι επειδή μελετούσα όλο το πρωί πως να σκοράρω εναντίον του Σμάιχελ», ανέφερε ο Κροάτης μετά το τέλος του αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments