Διεθνή

Ινδία: Βρέθηκαν δέκα μέλη οικογένειας απαγχονισμένα (vid)

Ινδία: Βρέθηκαν δέκα μέλη οικογένειας απαγχονισμένα (vid)
Το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας για το τραγικό συμβάν στην Ινδία δεν φαίνεται πιθανό.

Δέκα μέλη μιας οικογένειας στην Ινδία βρέθηκαν απαγχονισμένα από το ταβάνι, με καλυμμένα τα μάτια και δεμένα πισθάγκωνα, ενώ ένα ενδέκατο βρέθηκε να κείτεται στο δάπεδο.

Τα πρώτα ρεπορτάζ μπορεί να έκαναν λόγο για μαζική αυτοκτονία, ωστόσο η αστυνομία δεν αποκλείει κι άλλα ενδεχόμενα.

Τα πτώματα των επτά γυναικών, δύο 15χρονων αγορών και δύο ανδρών εντόπισε γείτονας της οικογένειας στο σπίτι τους στο προάστιο Μπουράρι του Νέου Δελχί, και τηλεφώνησε σοκαρισμένος στην αστυνομία.

Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 10 σορούς με καλυμμένα τα μάτια και βαμβάκι στα αυτιά να κρέμονται δεμένα με καλώδια και κασκόλ με θρησκευτικά μοτίβα, ενώ η σορός μιας γυναίκας γύρω στα εβδομήντα βρέθηκε στραγγαλισμένη.

Όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής οδηγούν στο συμπέρασμα, πως δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία, αλλά για μαζική αυτοκτονία, καθώς δεν βρέθηκαν τραύματα από σφαίρες στα θύματα και η είσοδος δεν ήταν παραβιασμένη.

Αντίθετα βρέθηκαν, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, χειρόγραφα σημειώματα που δείχνουν ότι η οικογένεια προετοιμαζόταν για τη «μαζική σωτηρία» κι είχαν διερευνήσει τρόπους για να απαγχονιστούν.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας, πάντως, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας και αναλύονται τα δεδομένα των κλήσεων από τα κινητά των θυμάτων, ενώ ανακρίνονται περίοικοι. «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείουμε τίποτε», δήλωσε πηγή της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, που αναφέρει τοπική εφημερίδα επικαλούμενη ανώνυμη πηγή στην αστυνομία, τα θύματα πήραν υπνωτικά με το βραδινό τους και στη συνέχεια τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας τους έδεσε τα μάτια και τα απαγχόνισε.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments