Πολιτική

Καμμένος: Αισιόδοξος για το μέλλον των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Καμμένος: Αισιόδοξος για το μέλλον των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Ο Πάνος Καμμένος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει πρόοδος στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μίλησε και για το ζήτημα των δύο στρατιωτικών.

Ο Πάνος Καμμένος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει πρόοδος στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών: «Για πρώτη φορά το λέω. Βλέπω να αρχίζει μια διαδικασία που μας δίνει την ελπίδα για την απελευθέρωση των δύο ομήρων».

Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση ότι θα ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, τώρα που τελείωσαν οι εκλογές στην Τουρκία.

«Οι εκλογές τελείωσαν. Οι Έλληνες στρατιωτικοί υπηρετούν πλέον στην Τουρκία. Έχει ξεκινήσει στην Τουρκία η συζήτηση για άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης», τόνισε.

«Θεωρώ ότι ο κ. Ερντογάν αντιλαμβάνεται το ότι να κρατάει ομήρους συμμάχους στρατιωτικούς δεν είναι το ό,τι καλύτερο για τη διεθνή εικόνα της χώρας τους», δήλωσε επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Ελπίζω να γίνει αντιληπτό ότι οι συνεχείς προκλήσεις κάνουν κακό στις δύο χώρες. Αυτό θα είναι ένα θετικό σήμα εκ μέρους της Τουρκίας και θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεών μας», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments