Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 08:30

Πάνος Καμμένος: Παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 08:30
Ο Πάνος Καμμένος δεν βρέθηκε τη Δευτέρα στο υπουργικό συμβούλιο και πυροδότησε πλήθος σεναρίων για την κυβερνητική συμμαχία. Στις 08:30 παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Επίσημα η σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Πάνος Καμμμένος έχει σχέση με θέματα για την σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο Πάνος Καμμένος θα μιλήσει για την κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικά σήμερα προέκυψε ένα ακόμα θέμα στην ατζέντα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ καθώς ομάδα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο οποίο υπάρχει ο όρος «λαθρομετανάστες», κάτι που θεωρούν πως πρόκειται για όρο αδόκιμο που ανήκει στη σημειολογία και φρασεολογία ακροδεξιών πολιτικών χώρων με ξενοφοβικές συμπεριφορές και μίσος προς τη διαφορετικότητα.

Αίσθηση όμως προκάλεσε η απουσία του από το υπουργικό Συμβούλιο, κάτι που κυβερνητική κύκλοι δικαιολόγησαν λέγοντας πως είχε «ένα σημαντικό ραντεβού», ενώ ήταν ενημερωμένος ο πρωθυπουργός.

Πάντως όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που ανήκουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες ήταν παρόντα.

Κυβερνητική πηγή: Δεν υπάρχει θέμα

Κυβερνητική πηγή έσπευσε να διευκρινίσει πως ο Πάνος Καμμένος είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την απουσία του.

Ανέφερε ότι απουσίαζε καθώς είχε «σημαντικές τηλεφωνικές επικοινωνίες».

«Δεν υπάρχει θέμα» κατέληγε η ίδια κυβερνητική πηγή θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την απουσία του υπουργού Αμυνας από το υπουργικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος δήλωσε από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματός του, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση «όταν και αν έρθει η ώρα», επαναλαμβάνοντας πως θα καταψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό αν έρθει στη Βουλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments