Αθλητισμός

Wimbledon: Ο Φέντερερ σκέφτεται να “κρεμάσει” τη ρακέτα του

Wimbledon: Ο Φέντερερ σκέφτεται να “κρεμάσει” τη ρακέτα του
Με αφορμή το Wimbledon, ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε μια δήλωση που σόκαρε όλους του φαν του.

Μια δήλωση του Ρότζερ Φέντερερ, στο πλαίσιο των αγώνων του Γουίμπλεντον, έχει ανάψει «φωτιά» στον κόσμο του τένις. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται πλέον την αποχώρησή του από τα γήπεδα, αν και αμέσως μετά έσπευσε να το «μαζέψει».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν σκοπεύει να «κρεμάσει» τη ρακέτα του, απάντησε: «Το τέλος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ». Δευτερόλεπτα μετά, όμως, πρόσθεσε χαμογελώντας: «Αλλά δεν γνωρίζω πότε θα έρθει και δεν θέλω να το προγραμματίσω».

Όλο αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει η φημολογία πως ο κάτοχος 98 τίτλων στην open era και 20 τίτλων Grand Slam, αλλά και αυτός που έχει παραμείνει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης περισσότερο από κάθε άλλον τενίστα στην ιστορία, ενδέχεται να τερματίσει την ένδοξη καριέρα του στο τέλος της χρονιάς!

Ο 37χρονος Ελβετός έχει πει και άλλες φορές πως η οικογένειά του και τα τέσσερα παιδιά του είναι πλέον προτεραιότητα γι’ αυτόν, πως όσο περνάει ο καιρός θέλει να βρίσκεται ο ίδιος περισσότερο διάστημα μαζί τους και αυτό επανέλαβε και πάλι: «Όταν εγκαταλείψω το τένις, η ζωή μου θα παραμείνει διασκεδαστική με τα τέσσερα παιδιά μου, αν και, όσο μεγαλώνουν, τόσο τα πράγματα σοβαρεύουν».

Βέβαια, για την ώρα αυτό που απασχολεί τον «βασιλιά» του Γουίμπλεντον και ρέκορντμαν του συγκεκριμένου τουρνουά με 8 τίτλους, είναι να κατακτήσει τον 9ο. Και ήδη βρίσκεται «καθ’ οδόν» προς αυτή την κατεύθυνση, αφού έχει περάσει με άνεση στον 3ο γύρο και μάλιστα χωρίς ακόμη να χάσει σετ. Αρχικά νίκησε 6-4, 6-4, 6-1 τον Σλοβάκο Λούκας Λάσκο (νο 73), στην συνέχεια επικράτησε με 6-1, 6-3, 6-4 του Σέρβου Ντούσαν Λάιοβιτς (νο 58) και τώρα έχει μπροστά του τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ (νο 64).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments