Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Δήμος Χανίων: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι
Δήμος Χανίων: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ο Δήμος Χανίων έχει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι.

Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραδοσιακές βραδιές, εκθέσεις, εκδηλώσεις για τα παιδιά, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 75 κύριες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, στο παλιό λιμάνι, στη Δημοτική Πινακοθήκη καθώς και σε γειτονιές του δήμου.

Στον δημοτικό κινηματογράφο «Κήπος» θα προβληθούν 30 επιλεγμένες ταινίες. Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελπίδα Τσιτσιρίδη δήλωσε:

«Καθώς ο πολιτισμός βασίζεται σε προσδοκίες, βιώματα, γνώση και εμπειρίες, δική μας ελάχιστη υποχρέωση είναι η προσπάθεια να διαφυλάξουμε το επίπεδο ποιότητας των εκδηλώσεων που αρμόζει στα Χανιά, στους χώρους πολιτισμού μας και κυρίως στους  ανθρώπους μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, συνεχίζοντας τη σημαντική προσπάθεια των τελευταίων χρόνων, με στόχο, το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του δήμου Χανίων για μία ακόμη φορά να αποτελέσει ένα όμορφο θερινό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους συνδημότες μας και επισκέπτες». Σε πολλές από τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ετικέτες: 
2018