Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Δευτέρας για ελεύθερους για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Δευτέρας για ελεύθερους για όλα τα ζώδια
Ζώδια για ελεύθερους 09/07 Δευτέρα.

Ζώδια Κριός

Θα πρέπει να αφήσετε το ρομαντισμό να μπει στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ένα χαμόγελο σε αυτό το καινούργιο άτομο ή κάποιο μήνυμα σε μια διαδικτυακή ερωτική επαφή, αρκεί να κάνετε τη δουλειά σας. Οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν σύντομα.

Ζώδια Ταύρος

Δε χρειάζεται να πείτε ναι στο πρώτο άτομο που θα σας ζητήσει να βγείτε έξω ή να στείλετε μήνυμα στο πρώτο διαδικτυακό προφίλ που θα δείτε. Πάρτε το χρόνο σας και περιμένετε για αυτό το άτομο που θα κάνει πραγματικά την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.

Ζώδια Δίδυμοι

Δε χρειάζεται να το περάσετε μόνοι σας – συμβουλευτείτε τα άτομα που πραγματικά εμπιστεύεστε. Αν κάποιος αγαπημένος σας φίλος νομίζει ότι έχει το τέλειο ταίρι για εσάς, εμπιστευτείτε το ένστικτό του. Αν οι γονείς σας δε συμπαθούν το τελευταίο σας φλερτ, μάθετε γιατί.

Ζώδια Καρκίνος

Τώρα είστε λίγο παραπάνω καχύποπτοι από όσο πρέπει, οπότε βεβαιωθείτε ότι διαχωρίζετε τις λογικές ανησυχίες από την παράνοια. Αν ανησυχείτε για κάποιον επειδή δεν επέστρεψε την κλήση σας μετά από 20 λεπτά, απλά σταματήστε να το σκέφτεστε.

Ζώδια Λέων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε κάτι καινούργιο. Γραφτείτε σε αυτά τα μαθήματα ή τα εργαστήρια που σκεφτόσασταν – θα επεκτείνετε τόσο το μυαλό σας όσο και το δίκτυο των κοινωνικών σας επαφών.

Ζώδια Παρθένος

Προσέξτε με ποιους ξεκινάτε καβγά! Αυτό το άτομο στο τρένο που το κατηγορήσατε ότι σας πήρε τη θέση μπορεί να είναι μια διαδικτυακή σας επαφή – ή το άτομο που σκόπευαν να σας γνωρίσουν οι φίλοι σας!

Ζώδια Ζυγός

Ξεχάστε για λίγο τα διπλά ραντεβού, τις εκδηλώσεις «speeddating» και τα πάρτι. Λειτουργείτε καλύτερα τώρα ένας προς έναν, οπότε μη φοβηθείτε να ζητήσετε από το τελευταίο σας ερωτικό ενδιαφέρον να βγείτε ένα παλιομοδίτικο, κλασικό ραντεβού.

Ζώδια Σκορπιός

Πριν μπορέσετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον άλλον, θα πρέπει να αισθανθείτε στα καλύτερά σας. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή, να γραφτείτε σε αυτό το μάθημα γιόγκα και να βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε καλά.

Ζώδια Τοξότης

Αν συνεχώς πηγαίνετε στα ίδια μέρη, είναι λογικό να συναντάτε συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους. Επεκτείνετε τις κοινωνικές σας επαφές συμμετέχοντας σε μια καινούργια τάξη στο γυμναστήριο ή πηγαίνοντας να φάτε σε εκείνο το μεξικάνικο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα.

Ζώδια Αιγόκερως

Να θυμάστε ότι όταν αναβάλλετε κάτι σημαίνει ότι θα έρθει και η μέρα που θα πρέπει να το κάνετε! Αν χρειάστηκε να ακυρώσετε κάποιο ραντεβού πριν από καιρό, επικοινωνήστε μαζί τους και προσπαθήστε να το κανονίσετε πάλι. Αν προκύψει κάποια ακύρωση, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να απογοητευτείτε.

Ζώδια Υδροχόος

Γιορτάστε τη ζωή σας ως αδέσμευτοι! Σχεδιάστε ένα ταξίδι σύμφωνα με το πρόγραμμά σας, πηγαίνετε στο θέατρο και κάντε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο. Κάντε σχέδια με τους πιο αγαπημένους σας φίλους και διασκεδάστε!

Ζώδια Ιχθύες

Μην απορροφηθείτε τόσο από τις δικές σας σκέψεις ώστε να αγνοήσετε κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά σας. Το να βοηθήσετε έναν φίλο θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα από το να πάρετε μήνυμα από το τελευταίο σας φλερτ!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments