Ζώδια

Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Προβλέψεις Ζωδίων ως 7 Αυγούστου 2018

Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Προβλέψεις Ζωδίων ως 7 Αυγούστου 2018
Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου ως τις 7 Αυγούστου 2018; Δες τώρα τις προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Ώρα να εργαστούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας αλλά και να προσπαθήσουμε με έμπρακτους τρόπους να δείξουμε αυτά που πραγματικά αισθανόμαστε.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της τέχνης, της δημιουργικότητας, κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου στις 10 Ιουλίου και σε αυτή την θέση θα παραμείνει ως τις 7 Αυγούστου.

Από το ζώδιο της πτώσης της, η Αφροδίτη δεν μπορεί να λειτουργήσει αρκετά γενναιόδωρα, αφού από αυτή την θέση μας κάνει λεπτολόγους, αναλυτικούς αλλά και αρκετά λογικούς τόσο στον έρωτα όσο και στις προσωπικές μας επιθυμίες.

Οι αρμονικές όψεις όμως που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα, θα μας βοηθήσουν σε αυτό το τεταμένο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού, να ανασυγκροτηθούμε και να βρούμε τις ισορροπίες μας.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από την πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου είναι:

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς.

Τα ζώδια που θα καταφέρουν αυτό το διάστημα να έχουν οικονομική εύνοια είναι:

Λέοντες και Υδροχόοι.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από την Παρθένο κάθε ζώδιο και Ωροσκόπο

Κριός: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, ανασυγκροτείς την καθημερινότητά σου, την εργασία σου και μπορούν οι μέρες σου να αποκτήσουν περισσότερη αρμονία. Σου δίνεται η δυνατότητα να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, συνάμα ευνοείσαι για θέματα που αφορούν την διατροφή, την άσκηση και την ευεξία.

Ταύρος: Η Αφροδίτη από αυτή την θέση σου χαρίζει δημιουργικότητα, έμπνευση αλλά και ερωτισμό. Μέχρι τις 7 Ιουλίου μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, να ανανεώσεις τη σχέση σου με τα παιδιά σου (αν είσαι γονέας) ενώ οι ευκαιρίες διασκέδασης, απόλαυσης, ανεμελιάς, θα είναι περισσότερες. Εύνοια δέχεσαι και στην εξέλιξη δημιουργικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Δίδυμος: Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και σε φέρνει πιο κοντά στο σπίτι, στην οικογένεια και στους ανθρώπους που έχουν ένα μόνιμο και σταθερό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Ανανεώνεις τον χώρο σου, γίνεται αναθέρμανση των σχέσεών σου, ενώ συναισθηματικά μπορείς να νιώσεις περισσότερη ανακούφιση και ηρεμία.

Καρκίνος: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις με περισσότερη αισιοδοξία τις σκέψεις σου. Είσαι αρκετά εξωστρεφής, επικοινωνιακός, έχεις δημιουργικές ιδέες, ευνοείσαι σε οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου τα φλερτ, οι αισθηματικές επικοινωνίες, οι προσκλήσεις , οι προτάσεις, αλλά και οι ευχάριστες μετακινήσεις.

Λέων: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου μπορείς αυτό το διάστημα να αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου και να δεις τα οικονομικά σου να αρχίζουν να βελτιώνονται. Συναισθηματικά νιώθεις πιο ήρεμος και κατασταλαγμένος και απολαμβάνεις αυτά που κερδίζεις ή και κατέχεις.

Παρθένος: Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και σε ομορφαίνει, σου χαρίζει γοητεία, ερωτισμό, μαγνητισμό και οι μέρες αυτές του καλοκαιριού αποκτούν περισσότερο «χρώμα»! Το διάστημα αυτό είναι θετικό για να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να κάνεις όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου, αλλά και να ανοιχτείς πολύ περισσότερο σε όλα αυτά που χαίρεσαι και απολαμβάνεις.

Ζυγός: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου γίνεσαι αρκετά συμπονετικός και υποστηρικτικός με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Συμπαραστέκεσαι πολύ περισσότερο στα προβλήματά τους και δείχνεις με πράξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Χαρακτηρίζεσαι από δημιουργικότητα στην δουλειά.

Σκορπιός: Η κοινωνική σου ζωή αρχίζει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, χαρά και διασκέδαση, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου ενώ ο έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από τον κοινωνικό σου χώρο. Παράλληλα νιώθεις ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου.

Τοξότης: Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά να αναπτύξεις δημιουργικά την καριέρα σου, να προβάλεις περισσότερο την δουλειά σου αλλά και το όνομά σου στο χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι. Το διάστημα λοιπόν που ανοίγεται μπροστά σου είναι άκρως εποικοδομητικό και ανανεωτικό για αυτό τον τομέα , όπου μπορείς πραγματικά να αναπτύξεις το «κοινωνικό σου φαίνεσθε» γεγονός που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, σε βοηθά αυτό το διάστημα να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου , να κάνεις νέα σχέδια, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, ενώ υπάρχουν και οι προοπτικές και για ένα μακρινό ταξίδι. Οικονομικές συμφωνίες και έγγραφα, νομικές υποθέσεις ή εκπαιδευτικά ζητήματα, μπορούν να έχουν μία καλή εξέλιξη σε αυτή την χρονική περίοδο. Ο έρωτας μπορεί να προέλθει από το διαδίκτυο ή με ένα άτομο που σε χωρίζει χιλιομετρική ή ηλικιακή διαφορά.

Υδροχόος: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, συνάμα όμως μπορείς να βρεθείς και κερδισμένος μέσα από κάποιο bonus, ένα έκτακτο έσοδο ή από την ανάπτυξη των οικονομικών του συντρόφου / συζύγου! Στον ερωτικό τομέα, φλέγεσαι από πόθο, λίγο προσοχή ωστόσο στην κτητική σου στάση και συμπεριφορά

Ιχθύς: Ώρα για συντροφικότητα και για βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου ενισχύοντας θετικά τις σταθερές σου σχέσεις. Δεν μένεις μόνος αυτή την περίοδο, έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο ενώ έχεις τις προοπτικές για την ανάπτυξη μίας σχέσης αν είσαι ελεύθερος. Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες μπορούν να κινηθούν άκρως ικανοποιητικά αυτή την περίοδο!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments