Αθλητισμός

Βόμβα με Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό;

Βόμβα με Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό;
Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες!

Ο πρόεδρος… τρελάθηκε και τα δίνει όλα για να φέρει και πάλι τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ρίχνει τη μία “βόμβα” πίσω από την άλλη.

Λάσμε, ανανέωση Καλάθη, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κιθ Λάνγκφορντ και τώρα… όλα για όλα για ψηλό που θα κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά, ο Παναθηναϊκός θα έκανε κίνηση για έναν παίκτη στη θέση 4 προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή των ψηλών του.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοντός, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 πριν από λίγο δεν αποκλείεται αν βρεθεί ένα καλό 5αρι ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει την περίπτωσή του.

Και το μυαλό όλων πήγε φυσικά στον Παπαγιάννη, ένα… παιδί του Παναθηναϊκού, που δεν είναι ικανοποιημένος έως τώρα στο Summer League. Κι αν φέτος αναζητήσει την τύχη του στην Ευρώπη, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι η ομάδα που θα έχει τον πρώτο λόγο. Φυσικά, αν οι πράσινοι κάνουν και αυτή τη μεταγραφή, θα μιλάμε για ένα πανίσχυρο ρόστερ, ικανό να φτάσει έως το φάιναλ φορ που είναι και ο μεγάλος στόχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments