Ζώδια

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για το Σαββατοκύριακο
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κυλίσει κάτω και από την επίδραση της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Καρκίνο της Παρασκευής 13/8, που θα μας επιρρεάσει για 15 ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό και ατίθασο Κριαράκι, δεν είναι η διάθεση σου στα καλύτερα της με την Σελήνη και την έκλειψη του Ηλίου στον Καρκίνο τι να περιμένεις; Θα μου πεις και το Παρασκευή και 13 μπορεί να παίζει ρόλο στην ψυχολογία σου. απαλλάξου από τις στενόχωρες σκέψεις και αν δεν τα καταφέρεις, τουλάχιστον μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου! η έκλειψη είναι  για όλους μας.

Το Σάββατο με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, μπορεί να προκύπτουν στην σχέση σου θέματα επειδή δεν έχεις αναρωτηθεί ποιες είναι οι ανάγκες και τα θέλω που έχει το ταίρι σου. Για να μην νομίσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι και έλθει βαρυχειμωνιά στην σχέση σας, φρόντισε να είσαι ένα βήμα μπροστά και να του προσφέρεις αυτό που θέλει πριν καλά καλά το ζητήσει!

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα, όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, θα απολαύσετε με το ταίρι σου την αγάπη σας και επωφεληθείτε από αυτό, γιατί όταν αργότερα περάσει στην Παρθένο δεν θα υπάρχουν ευκαιρίες από τις δουλειές και τις αγγαρείες που θα παρουσιαστούν.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία  την Παρασκευή, να αποφύγεις τις βιαστικές δεσμεύσεις αλλά να αποφασίσεις όταν ο χρόνος ωριμάσει. Το Σάββατο να μην βασιστείς στην πρώτη εντύπωση, κράτα πισινή και περίμενε και την δεύτερη, την Τρίτη… Την Κυριακή όμως τα ουράνια μπορεί να ανοίξουν για να βρεθεί ο μεγάλος σου έρωτας

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερέ και πεισματάρη Ταύρε, και σένα ακουμπά η έκλειψη Ηλίου της Παρασκευής και ας είναι και μερική, ιδίως στον χώρο της επικοινωνίας που θα υποφέρει από διαφωνίες και νεύρα που σχετίζονται με το συγγενικό περιβάλλον και μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη πλέον στον Λέοντα, στο επίκεντρο βρίσκονται τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και που θα χρειαστεί να τα επιμεληθείς με αποτέλεσμα να μην ασχοληθείς με το ταίρι σου, αφού το τετράγωνο Σελήνης-Δία από τον Σκορπιό δεν θα σου το επιτρέψει, κάνοντας το ταίρι σου να εκφράσει τα δίκαια παράπονα του.

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και θα πρέπει να επιλέξεις να πάτε με το ταίρι σου στο πατρικό σου για οικογενειακό γεύμα, ενώ από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε μόνο ο ένας με τον άλλο προς μεγάλη σες ευχαρίσηση.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή προσφέρεται για να κάνεις έναν απολογισμό στα αισθηματικά σου και να δεις σε ποιο σημείο βρίσκονται. Το Σάββατο, αν κάνεις κάποια γνωριμία, μην σταθείς στην καλή πρώτη εντύπωση που θα αποκομίσεις, αλλά να επιφυλαχθείς και για άλλα δείγματα στο μέλλον. Την Κυριακή έχεις πολύ καλύτερες προοπτικές και πιθανότητες να βρεις ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακέ Δίδυμε, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο την Παρασκευή, γίνεσαι ανασφαλής και στα συναισθηματικά και σχετικά με τα υλικά επιρρεάζοντας την σχέση σου δημιουργώντας της προβλήματα είτε από τις πολλές απαιτήσεις σου, είτε από την απροθυμία που δείχνει το ταίρι σου να σου συμπαρασταθεί.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό, παρασύρεσαι σε ανεξέλεγκτη αμετροέπεια και κουτσομπολιά που αφορούν τρίτους και όχι σε σένα ή το ταίρι σου.

Την Κυριακή και μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Λέοντα, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι ανεμπόδιστη και πολύ εύκολη. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, έρχονται γκρίνιες και παράπονα που θα σε φέρουν σε αντίθεση με το ταίρι σου που θα το κουράσουν.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή, μην επιχειρήσεις φλερτ για να βρεις ταίρι, αλλά άσε το στην τύχη. Το Σάββατο να διατηρήσεις επιφυλάξεις σχετικά με την νέα γνωριμία που ίσως κάνεις, ενώ η Κυριακή με την επικοινωνιακή σου ικανότητα, προσφέρεται ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητε Καρκίνε, η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου, και εκεί γίνεται και η μερική έκλειψη Ηλίου την Παρασκευή. Το κυρίαρχο θέμα για σένα είναι το ¨ Εγώ και οι Άλλοι¨, δηλαδή ο προσδιορισμός και η οριοθέτηση των σχέσεων σου με αυτούς. Βέβαια την πρώτη θέση στο ενδιαφέρον σου κατέχει η ερωτική σου σχέση και σε αυτήν θα πρέπει να ρίξεις το βάρος για την αναθεώρηση της, αν νομίζεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σ’ αυτήν. Αν και όταν το κάνεις, να μην επικρατήσει το κριτήριο του εγωισμού και της παρόρμησης, αλλά η αντικειμενικότητα και η διάθεση για συντροφικότητα.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, θα έχεις την διάθεση για μια έξοδο με το ταίρι σου για να διασκεδάσετε. Όμως, αν δεν ελέγξεις την παρόρμηση σου για έξοδα, κινδυνεύεις να βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και θα νοιώθεις οικονομικά ανασφαλής, ενώ από το απόγευμα που θα περάσει στην Παρθένο, η επικοινωνιακή σου ικανότητα και διάθεση σε ωθεί να επιδιώξεις μια έξοδο με το ταίρι σου, συγγενείς και φίλους που θα την απολαύσετε όλοι.

Αν είσαι μόνος/η, καλύτερα να αποφύγεις το φλερτ την Παρασκευή, γιατί ο εγωισμός και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά δεν θα βοηθήσουν. Το Σάββατο μια γνωριμία που ίσως κάνεις, θα σου προσφέρει σε ένταση αλλά όχι σε διάρκεια, οπότε απόλαυσε το Παρόν, έστω και αν δεν υπάρχει αύριο γι’ αυτήν . την Κυριακή από το απόγευμα και μετά μπορείς να φλερτάρεις με καλές πιθανότητες επιτυχίας.

ΛΕΩΝ

Υπερήφανο Λιοντάρι, η μερική έκλειψη Ηλίου της Παρασκευής που γίνεται στον χώρο του Καρκίνου όπου βρίσκεται η Σελήνη, δεν σου είναι ευχάριστη επειδή γίνεσαι εσωστρεφής και βλέπεις παντού εχθρούς. Όμως να έχεις στο μυαλό σου ότι το ταίρι σου είναι με το μέρος σου και όχι εναντίον σου.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σου βγάζει εγωκεντρισμό, ενώ το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό σε σπρώχνει σε υπερβολές και ο εγωκεντρισμός σου μεγενθύνεται, πράγμα που ίσως το ταίρι σου να ερμηνεύσει σαν ψυχρότητα και αποξένωση από μέρους σου.

Την Κυριακή με την Σελήνη στο ζώδιο σου μέχρι το απόγευμα, προκειμένου να υπάρχει ηρεμία στην σχέση σας, απόφυγε τις παρορμητικές συμπεριφορές προς το ταίρι σου που προκαλούν εντάσεις. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, θα σε απασχολούν κατ’ αποκλειστικότητα τα οικονομικά σου.

Αν δεν έχεις ταίρι, την Παρασκευή να μην περιμένεις να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με κάποιο πρόσωπο από το οποίο έχεις προσδοκίες για σχέση, ενώ το Σάββατο η απόμακρη συμπεριφορά σου αποξενώνει τις νέες γνωριμίες. Την Κυριακή προκειμένου να κάνεις καλή εντύπωση και να είναι επιτυχημένο το φλερτ με νέα γνωριμία, να επιστρατεύσεις όση διακριτικότητα και διπλωματικότητα διαθέτεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιομανή Παρθένε, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και η παρουσία της Σελήνης σ’ αυτό το ζώδιο την Παρασκευή, σε κάνουν να επικεντρώνεσαι  στις φιλικές σου σχέσεις και στις κοινωνικές συλλογικές και ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και τις ανησυχίες και αμφιβολίες που σου γεννώνται σχετικά με αυτές. Εκφράζοντας τις στο ταίρι σου και κυρίως με την ένταση που το κάνεις, πιθανόν αυτή η ένταση να μεταφερθεί μεταξύ σας και να προκληθούν αντιδράσεις από το ταίρι σου. Αν γίνει συζήτηση, φρόντισε να μην γίνει σε υψηλούς τόνους ή αν δεν είναι δυνατόν, απόφυγε την.

Το Σάββατο με την Σελήνη πλέον στον Λέοντα και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σε καταλαμβάνει εσωστρέφεια και δυσπιστία για ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτό το κλίμα θα είναι αρνητικό για την σχέση σου αν το μεταφέρεις εκεί, αλλά επικεντρωθείτε σε όσα αφορούν μόνο τους δυό σας.

Την Κυριακή και μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Λέοντα και θα περιορίζει την ενεργητικότητα σου, όμως από το απόγευμα που θα περάσει στο ζώδιο σου, θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση, ενεργητικότητα, θα τονίζεται η προσωπικότητα σου και ακτινοβολείς δίνοντας λάμψη και στο ταίρι σου και στην ζωή σας.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, προσπάθησε να αποκομίσεις σαφή εικόνα για τους σκοπούς της, όπως και το Σάββατο να διατηρήσεις επιφυλάξεις για μια νέα γνωριμία, γιατί στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί ότι καλώς αμφέβαλλες, την δε Κυριακή, μην τρομάξεις με τις παρορμήσεις σου μια νέα γνωριμία για να πάνε όλα καλά.

ΖΥΓΟΣ

Φιλάρεσκε και γοητευτικέ Ζυγέ, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και η παρουσία της Σελήνης εκεί την Παρασκευή, δίνει το έναυσμα για πολλές αλλαγές με έμφαση στα επαγγελματικά σου. Επειδή ίσως χρειάζεσαι και μια άλλη ματιά εκεί, συμβουλέψου το ταίρι σου, που με πιο ουδέτερη άποψη ίσως θα σου ¨ανοίξει¨ τα μάτια για το προφανές που από τον εγκλωβισμό σε στερεότυπα δεν βλέπεις.

Το Σάββατο, οπότε η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου βρίσκονται οι φίλοι και οι ομοϊδεάτες σου στις κοινωνικές ομάδες που μετέχεις. Η επίδραση του τετραγώνου της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό, σε κάνει να εκδηλώνεσαι είτε λεκτικά είτε με πράξεις με υπερβολές και ενοχλείται το ταίρι σου και καλά θα κάνεις να το αποφύγεις.

Την Κυριακή, όσο μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, μπορείτε με το ταίρι σου και παρέα, να πάτε σε μια παραλία για μπάνιο, ενώ το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, αφιέρωσε το στην ανάπαυση για να αναλάβεις δυνάμεις για την εβδομάδα που έρχεται.

Αν είσαι μόνος/η και διαπιστώσεις την Παρασκευή ότι η νέα σχέση που έκανες είναι κουραστική, αποφάσισε αν θέλεις να συνεχιστεί ή να λήξει. Το Σάββατο, να μην σε παρασύρουν οι κακοί τρόποι κάποιας γνωριμίας και ξεχάσεις τους δικούς σου! την Κυριακή, μέσα σε φιλική παρέα ίσως κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστικέ και διεισδυτικέ Σκορπιέ, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και η παρουσία της Σελήνης εκεί την Παρασκευή, πιθανόν να ανατρέψουν κατά ένα μέρος τα σχέδια που έχεις καταστρώσει για τις διακοπές, κάποιο άλλο ταξίδι ή και κάποια επιμόρφωση που θα ήθελες να παρακολουθήσεις σε κάποιο σεμινάριο. Τον εκνευρισμό που δίκαια θα νοιώσεις μην τον εκδηλώσεις άδικα στο ταίρι σου, γιατί οι συνέπειες μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Το Σάββατο η Σελήνη τα περάσει στον Λέοντα και θα κυριαρχούν τα επαγγελματικά σου, ενώ το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό, τείνει να σε κάνει να μην έχεις διάθεση να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, απλώς και μόνο από παρόρμηση. Φρόντισε να μην σε παρασύρει το ταίρι σου σε διασκεδάσεις και δεν εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα να σε βοηθά στην επαγγελματική και κοινωνική σου αναγνώριση και καταξίωση, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν να πας με το ταίρι σου προκειμένου να προβληθείς.

Αν είσαι μόνος/η, η τύχη μπορεί να φέρει μπροστά σου την Παρασκευή την γνωριμία που θα καταλήξει να γίνει σχέση ζωής. Το Σάββατο να μην υποκύψεις σε παρορμήσεις και βιαστικές αποφάσεις σχετικά με νέα γνωριμία , ενώ την Κυριακή το απόγευμα, μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση μέσα από φιλική παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, η μερική έκλειψη Ηλίου που γίνεται στον Καρκίνο και η παρουσία της Σελήνης εκεί, σου φέρνει συναισθηματικές αναστατώσεις που εκφράζεις με ζηλοτυπίες και κτητικότητα στο ταίρι σου. αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί οι αντιδράσεις από το ταίρι σου μπορεί να ποικίλουν από το να κολακευτεί μέχρι να αγανακτήσει από την καταπίεση.

Το Σάββατο με την Σελήνη να έχει πλέον περάσει στον Λέοντα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, το μυαλό σου τρέχει σε ταξίδια και διακοπές, σε ¨αραλίκι¨ χαλαρώνοντας σε μια ωραία παραλία. Αν δεν έχεις κάποιες δεσμεύσεις να σε κρατάνε, πάρε το ταίρι σου και κάνε πράξη όλα όσα ονειρεύεσαι, ακόμη και αν δεν είναι για πολύ.

Την Κυριακή και μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, εσύ ακόμη θα ονειροπολείς ταξίδια, όμως το πέρασμα το απόγευμα της Σελήνης στην Παρθένο, θα σε προσγειώσει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα φορτωθείς, κάνοντας το ταίρι σου να γκρινιάζει και να παραπονιέται.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια συναρπαστική γνωριμία την Παρασκευή, βεβαιώσου ότι πραγματικά είναι αυτό που σε ενθουσίασε πριν δώσεις ¨Γην και Ύδωρ¨. Το Σάββατο αν θα βρεθείς στην παραλία, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ενώ την Κυριακή με τα επαγγελματικά μπλεξίματα, μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία μέσα από τις επαγγελματικές ασχολίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπή Αιγόκερε, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο την Παρασκευή και η παρουσία της Σελήνης στο ίδιο ζώδιο, τονίζει ακόμη περισσότερο την επιθυμία σου γι’ αυτό που είναι για σένα το άλφα και το ωμέγα σ’ αυτόν τον κόσμο. Την αξιοπρεπή εμφάνιση της εικόνας σου, την καταξίωση και την αναγνώριση από το ταίρι σου, τον περίγυρο σου και την κοινωνία. Αν όμως θέλεις να το κατορθώσεις, πρέπει να εμβαθύνεις στο ποιες είναι οι προσδοκίες των άλλων από σένα και πως ανταποκρίνεσαι σ’ αυτές, προκειμένου να μην είναι η έκλειψη επώδυνη για σένα λόγω απόρριψης.

Το Σάββατο με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου δημιουργείται κακοκεφιά και βγάζεις απωθημένα και υπερβολές στην συμπεριφορά σου. Αν μεταφέρεις αυτήν την διάθεση στην σχέση σου σίγουρα θα ενοχληθεί το ταίρι σου.

Την Κυριακή και μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα παραμένει στον Λέοντα η κατάσταση παραμένει το ίδιο χάλια, ευτυχώς αργότερα η Σελήνη περνά στην Παρθένο και ξαναβρίσκεις την καλή σου διάθεση. Πάρε λοιπόν το ταίρι σου και πηγαίνετε σε φίλους ή να δείτε κάποιο θεατρικό έργο φιλοσοφικού προβληματισμού.

Αν είσαι μόνος/η, κάποια σχέση που ίσως κάνεις την Παρασκευή, θα φέρει τα πάνω κάτω όλες τις παγιωμένες αντιλήψεις σου, το δε Σάββατο, μην εντυπωσιαστείς από τα μεγάλα λόγια κάποιας γνωριμίας, μόνο τα έργα έχουν σημασία. Την Κυριακή, αν βρεθείς σε χώρους που γίνονται διαλέξεις και εκδηλώσεις φιλοσοφικού περιεχομένου, θα κάνεις κάποια γνωριμία με πρόσωπο με τις ίδιες ιδέες και αναζητήσεις με σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε Υδροχόε, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και με την παρουσία της Σελήνης σ’ αυτό το ζώδιο, χτυπά στον τομέα που σχετίζεται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και τις αγγαρείες που σε φορτώνουν. Καλά θα κάνεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και την φυσική του κατάσταση με καλή τροφή και βιταμίνες για να τα βγάλεις πέρα, όπως και να οπλιστείς με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τα παράπονα που θα εκφράσει το ταίρι σου που θα νοιώσει παραμερισμένο.

Το Σάββατο με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, γίνονται επίκαιρες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αισθηματικές και επαγγελματικές. Τις  πάσης φύσεως υπερβολικές εκδηλώσεις προς κάθε κατεύθυνση θα πρέπει να τις αποφύγεις, προκειμένου να μην προκαλέσεις εντάσεις με το ταίρι σου.

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσετε με το ταίρι σου μοναδικές στιγμές γεμάτες αγάπη, ενώ αργότερα, με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο, χειροτερεύει η διάθεση σου και βγαίνουν τα απωθημένα σου και υπάρχει κίνδυνος να αρπαχτείτε για τα καλά με το ταίρι σου για το τίποτε.

Αν είσαι μόνος/η, μην υπολογίζεις την Παρασκευή για να φλερτάρεις καθώς η κούραση δεν θα σου το επιτρέψει. Αν κάνεις κάποια γνωριμία το Σάββατο, μην εντυπωσιαστείς από ωραία και κολακευτικά λόγια, ενώ την Κυριακή να μην προχωρήσεις και δημιουργήσεις σχέση πριν διαπιστώσεις τις προθέσεις του προσώπου που σε τράβηξε.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και η Σελήνη που βρίσκεται και αυτή στο ίδιο ζώδιο την Παρασκευή, το κύριο ζήτημα που έχεις στο μυαλό σου είναι ο έρωτας και η σχέση με το ταίρι σου. όμως οι συμπεριφορές σου αν περιλαμβάνουν κτητικότητα και υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη να έχει πιά περάσει στον Λέοντα θα αποδειχθεί ότι είναι μια μέρα φορτωμένη με δουλειές και υποχρεώσεις. Όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό, σε κάνει να ονειροπολείς ταξίδια και διακοπές. Αν στρωθείς και τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου, τότε κάθισε και προγραμμάτισε κάποια εκδρομή ή σύντομες διακοπές με το ταίρι σου.

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, οι υποχρεώσεις εξακολουθούν να είναι πιεστικές, όμως από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, θα έχετε με το ταίρι σου την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές παθιασμένες στιγμές.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, ίσως αποδειχτεί ότι είναι η σχέση για μια ζωή. Το Σάββατο κάποια γνωριμία που θα κάνεις θα ταράξει ευχάριστα τα νερά της μονοτονίας σου και θα την απολαύσεις, ενώ την Κυριακή, κάποιο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον ενδέχεται να σε πολιορκήσει με αποτέλεσμα να το ευχαριστηθείς και να κολακευθείς.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments