Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο
Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια κριός

Ακόμη και αν αντιμετωπίσεις εμπόδια στις σημερινές ερωτικές σου υποθέσεις θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Έχεις ένα δημιουργικό πνεύμα που καθοδηγεί τον παθιασμένο σκοπό σου δείχνοντας πόσο έλεγχο μπορείς να έχεις στον εαυτό σου.

Είσαι σε επαφή τόσο με τις αρσενικές όσο και τις θηλυκές πλευρές σου, που σου επιτρέπουν να είσαι ισορροπημένη στα ερωτικά σου. Ζώδια ταύρος

Η καρδιά σου λειτουργεί σήμερα σαν μαγνήτης, φέρνοντάς σου ό, τι θα χρειαστείς στην ερωτική σου ζωή για να νιώσεις ολοκληρωμένη.

Βρίσκεσαι σε διαδικασία προσωπικής εξέλιξης.

Και παρά τα προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τις σχέσεις σου, γνωρίζεις ότι μπορείς ν’αποκτήσεις εμπειρίες στα ερωτικά σου, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αν είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση, αυτή είναι η στιγμή για να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι και για όσα επιθυμείς. Ζώδια δίδυμοι

Θέλεις να βασιστείς σε στοιχεία, για να μεταφέρεις αυτό που θέλεις να πεις στον εραστή σου σήμερα.

Στην πραγματικότητα, έχεις εμμονή με την έκφραση των παθιασμένων συναισθημάτων σου, αυτή τη στιγμή.

Αλλά, δεν θέλεις να μεθύσεις από τις ρομαντικές ψευδαισθήσεις σου.

Το κλειδί είναι να εξισορροπήσεις το πάθος με την επιθυμία και να προσθέσεις τώρα μια δόση ρεαλιστικής πειθαρχίας, που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις τη μαγεία που λαχταράς στα ερωτικά σου. Ζώδια καρκίνος

Πρόσεξε λίγο σήμερα τα ερωτικά σου, επειδή μια υπαρξιακή κρίση στην σχέση σου, μπορεί να σου δημιουργήσει μπερδεμένα συναισθήματα.

Ρωτάς τον εαυτό σου πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις ερωτικές σου υποθέσεις, σε μια προσπάθεια να καταλάβεις τα κίνητρά σου, που επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή.

Προκειμένου να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον εραστή σου, απελευθερώσου απ’ό,τι σε κρατάει πίσω και σου προκαλεί ανησυχία. Ζώδια λέων

Αναγνωρίζεις περισσότερο από ποτέ τα ερωτικά σου δώρα, που σε εμπνέουν να βρεις καινούργιους τρόπους για να λειτουργήσεις στη σχέση σου.

Σ’ενδιαφέρει επίσης να επανεξετάσεις τα διαστήματα που ήσουν σε δύσκολη θέση με τον εραστή σου.

Γιατί φαίνεται πως θέλεις ν’ανανεώσεις τα ερωτικά σου.

Γνωρίζεις πόση πειθαρχία θα χρειαστείς για να πραγματοποιήσεις τα ερωτικά σου όνειρα και δε θ’αφήσεις κανένα και τίποτα να σε εμποδίσει.

Ειδικά, τον εαυτό σου. Ζώδια παρθένος

Όλα τα μαγικά κόλπα που διαθέτεις στην ερωτική σου εργαλειοθήκη, θα σε βοηθήσουν σήμερα.

Ειδικά αν προσπαθείς να ξεπεράσεις όλες τις ασαφείς και ομιχλώδεις σκέψεις σου.

Αν πάρεις λίγο χρόνο να σκεφτείς, μπορεί να σε βοηθήσει να διευκρινίσεις τον παθιασμένο σκοπό σου.

Θα μπορέσεις να επανεξετάσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου για το μέλλον και να συνειδητοποιήσεις, τί λειτούργησε και τί όχι, στη σχέση σου.

Το να είσαι ρεαλίστρια, δεν πρόκειται να είναι εύκολο, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνεις γειωμένη σε θέματα καρδιάς αυτή τη στιγμή. Ζώδια ζυγός

Η δουλειά σου, είναι να εξισορροπήσεις όλες τις ανόμοιες ενέργειες που βρίσκονται μέσα σου και να βρεις παθιασμένη χαρά στην αγάπη σου αυτή τη στιγμή.

Αν κρυβόσουν από τον εραστή σου, επειδή δεν ήσουν σίγουρη για το τί ακριβώς ήθελες, ήρθε η ώρα, ν’ανακαλύψεις την αλήθεια σου, και να συνειδητοποιήσεις πώς θα προχωρήσεις στα ερωτικά σου.
ζώδια σκορπιός

Αν τρώγεσαι να δημιουργήσεις σχέση με κάποιον που σ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ, αυτή είναι η μέρα σου για να ακολουθήσεις ένα παθιασμένο σχέδιο δράσης.

Ο ρομαντισμός, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και περίπλοκος και εύκολος και δροσερός.

Οπότε βγες απ’τις σκιές κι έλα στο φώς.

Αυτός είναι ο τρόπος να μάθεις από τα λάθη σου στην αγάπη και να είσαι πρόθυμη για ενδιαφέρον,συμπόνια και θάρρος. Ζώδια τοξότης

Οι μαγικοί κραδασμοί σε συντονίζουν με τα μυστηριώδη ερωτικά στοιχεία, όπως η συγχρονικότητα και η αυτοπεποίθηση σήμερα.

Είσαι αποφασισμένη να εστιάσεις την ενέργειά σου στην ευρύτερη εικόνα των ερωτικών σου υποθέσεων.

Δε θ’αφήσεις όμως τις άλλες πλευρές της ζωής σου, που σ’ενδιαφέρουν εξίσου πολύ.

Εκπαιδεύεσαι στα προκλητικά μαθήματα των ερωτικών σου υποθέσεων αυτή τη στιγμή,και εμπνέεσαι από πολλά, καθώς μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι, πλήρως την αγάπη Ζώδια αιγόκερως

Οι πληροφορίες που επικυρώνονται από το σύμπαν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα ερωτικά σου.

Εξετάζεις όλα όσα συνδέονται και επηρεάζουν την αγάπη σου, αυτή τη στιγμή.

Να είσαι ειλικρινής με τα δυνατά σου σημεία, όσο και με τις αδυναμίες σου.

Ειδικά αν προσπαθείς να είσαι, όσο καλύτερη σύντροφος γίνεται, γι’αυτόν που αγαπάς.

Η καρδιά σου, σου λέει όλη την αλήθεια που χρειάζεσαι, για να φωτίσεις όλες τις σκιές σήμερα. Ζώδια υδροχόος

Η αγάπη σου, αντικατοπτρίζεται στα μάτια του εραστή σου αυτή τη στιγμή, εμπνέοντας σε, να κάνεις μια τολμηρή κίνηση για να ενισχύσεις τα ερωτικά σου, σήμερα.

Είναι μια εποχή για πραγματική μεταμόρφωση σε ερωτικά θέματα, επειδή συνειδητοποιείς, αυτό που δημιουργείται γύρω από τα παθιασμενα παραδείγματα με τον εραστή σου.

Βρίσκεις τον εαυτό σου, με το σύμπαν γύρω σου και αυτό σε γεμίζει με ανανεωμένη ενέργεια, για πάθος κι έρωτα Ζώδια ιχθύες

Αν η ερωτική σου σχέση, ήταν αυτοκίνητο, το φως του κινητήρα θα αναβόσβηνε κόκκινο, τώρα.

Σκέψου πως είναι η στιγμή, για ανανέωση και αλλαγή, καθώς επανεξετάζεις τί λειτουργεί για σένα, και τί όχι.

Μόλις καταλάβεις πώς θα μεταμορφώσεις τις καταστάσεις προς το καλύτερο, θα έχεις ανανεωμένο πνεύμα και η καρδιά σου, θα σ’ ευχαριστήσει για τον τρόπο που λειτούργησες, για να κερδίσεις αυτόν που αγαπάς.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018