Αθλητισμός

Έτσι θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον στόπερ που θέλει ο Δώνης

Έτσι θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον στόπερ που θέλει ο Δώνης
Το... κόλπο που ψάχνει ο Παναθηναϊκός με τον νεαρό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Πραξιτέλη Βούρο, με τον Έλληνα αμυντικό του ΑΠΟΕΛ να γνωρίζει πολύ καλά τον προπονητή του Παναθηναϊκού από την κοινή τους θητεία στην Κύπρο. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως ο Βούρος έπαιξε σε 24 παιχνίδια πέρσι με τον Δώνη προπονητή και μάλιστα ξεκίνησε βασικός σε όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρόβλημα είναι πως ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βάλει ρήτρα στον παίκτη πως σε περίπτωση επιστροφής στην Ελλάδα είτε θα πάρει και ο ίδιος ένα ποσό, είτε θα έχει την προτεραιότητα για την απόκτησή του. Το δεύτερο δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες, αφού στον Ολυμπιακό δεν ενδιαφέρονται για τον 23χρονο.

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε περίπτωση δανεισμού του παίκτη, τότε δεν υπάρχει θέμα ρήτρας. Και πως ο Βούρος μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα, αν είναι με τη μορφή του δανεικού ποδοσφαιριστή.

Εδώ θα πρέπει να γίνει η συνεννόηση μεταξύ των δύο ομάδων για να αποκτήσει ο Δώνης τον ποδοσφαιριστή που θέλει στο τριφύλλι και που θα τον προσθέσει στην αμυντική του γραμμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments