Ελλάδα

Θρήνος στους Παξούς: Ταχύπλοο σκάφος σκότωσε 15χρονο τουρίστα

Θρήνος στους Παξούς: Ταχύπλοο σκάφος σκότωσε 15χρονο τουρίστα
Ο 15χρονος τουρίστας από τις ΗΠΑ σκοτώθηκε από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του.

Φρικτό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 15χρονος τουρίστας, όταν χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή των Παξών.

Το θανατηφόρο χτύπημα που τον τραυμάτισε θανάσιμα προήλθε από το ταχύπλοο, του οποίου οδηγός ήταν ο ίδιος του ο πατέρας.

Μάλιστα το δυστύχημα συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αδελφών και της μητέρας του άτυχου αγοριού.

Ενώ όλη η οικογένεια ήταν επιβιβασμένη πάνω στο ταχύπλοο Ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 15χρονος έπεσε από το σκάφος μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την προπέλα και να διαμελιστεί.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακολούθησε η σύλληψη του πατέρα του, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, όταν ο πατέρας κατάλαβε τι είχε συμβεί βούτηξε αμέσως στη θάλασσα, για να βοηθήσει το γιο του, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για εκείνον.

Το λιμενικό συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας, αλλά και αν ο πατέρας ήταν σε θέση να οδηγήσει το ταχύπλοο.

Οι πρώτες ενδείξεις για το δυστύχημα

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος, το τραγικό γεγονός συνέβη το απόγευμα νότια των Παξών σε θαλάσσια περιοχή κοντά στους Αντίπαξους.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν να πρόκειται για δυστύχημα, λόγω του κυματισμού στην περιοχή, ενώ η προανάκριση των επιβαινόντων στο ταχύπλοο σκάφος από το Λιμενικό Σταθμό Παξών συνεχίζεται.

Το δυστύχημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του νησιού, που προσπαθεί να μάθει περισσότερα στοιχεία…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments