Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Ολλανδία – Η αποστολή και τα φιλικά

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Ολλανδία – Η αποστολή και τα φιλικά
«Πέταξε» για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός, με την αποστολή ν' αναχωρεί νωρίς το πρωί της Δευτέρας για το Τίλμπουργκ.

Εγερτήριο και ταξίδι από νωρίς περιελάμβανε το πρόγραμμα των «πρασίνων», οι οποίοι στις 6 το πρωί της Δευτέρας πήραν την πτήση για την Ολλανδία, ώστε να μεταβούν στο Τίλμπουργκ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει μάλιστα μια σειρά φιλικών.

Από τις 16 μέχρι τις 31 Ιουλίου, ο Γιώργος Δώνης με το επιτελείο του θα αναλάβουν να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους 30 ποδοσφαιριστές που επέλεξαν στην αποστολή, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τους Σιφναίο – Ρεγκάκο να βρίσκονται ανάμεσα στα ονόματα της λίστας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Σιφναίος, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Άλτμαν, Χαντζάρας, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Δημητρούλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ξενόπουλος, Σέχου.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν τα εξής φιλικά επί ολλανδικού εδάφους: Την Τετάρτη (18/7) θα αντιμετωπίσουν την Αλκμάαρ, στις 22 του μηνός θα μεταβούν στην Αμβέρσα για το ματς με την Άντβερπ, ενώ στις 28/7 θα παίξουν με την Ντεν Χάαγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments