Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Στα… κόκκινα ο Δώνης – «Μέχρι αρχές Αυγούστου, αλλιώς…»
Στα… κόκκινα ο Δώνης – «Μέχρι αρχές Αυγούστου, αλλιώς…» | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ο Γιώργος Δώνης βλέπει πως καθυστερεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού χωρίς να ευθύνεται ούτε ο ίδιος, ούτε φυσικά ο Νίκος Νταμπίζας, που… παλεύει με όσα όπλα έχει για να βρει παίκτες που θα ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής.

Ωστόσο, οι δύσκολες συνθήκες φέρνουν προβλήματα. Παίκτες που ήταν έτοιμοι να υπογράψουν βάζουν έξτρα απαιτήσεις, όπως ο Καμπετσής, το ίδιο και ομάδες, όπως η Ντόρτμουντ. Και ο Παναθηναϊκός που περιμένει… εκατομμύρια από Αλαφούζο και Παϊρότζ, συνεχίζει να βλέπει τις μεταγραφές με το κυάλι!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε κατά την αποχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία και είπε κάτι πολύ σημαντικό: «Πρέπει να κλείσει το ρόστερ μέχρι αρχές Αυγούστου. Διαφορετικά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια», ήταν το… μήνυμα προς τη διοίκηση.

Ωστόσο, τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι, αφού τη στιγμή που ο Δώνης περιμένει μεταγραφές και ο Νταμπίζας προσπαθεί, από τη διοίκηση δεν δείχνουν να κάνουν την παραμικρή κίνηση. Και δεν βοηθούν ούτε σε περιπτώσεις που χρειάζονται έστω λίγα χρήματα.

Ετικέτες: 


2018