Video

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρουσιάστηκε από την Γιουβέντους – Οι πρώτες του δηλώσεις (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρουσιάστηκε από την Γιουβέντους – Οι πρώτες του δηλώσεις (vids)
Παίκτης της Γιουβέντους και επίσημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Γιουβέντους έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού και έκανε δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο δίνοντας γη και ύδωρ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος σταρ πέρασε νωρίτερα από ιατρικές εξετάσεις και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Απ’ τη μεριά του, ο Ρονάλντο υπέγραψε αρκετές φανέλες και αυτόγραφα, μπαίνοντας έτσι σιγά σιγά στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Δείτε την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο – Οι πρώτες του δηλώσεις

«Κατά τη γνώμη μου είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε ήταν μία εύκολη απόφαση. Ενδιαφέρον σύλλογος η Γιουβέντους, με ενδιαφέροντα προπονητή κι ενδιαφέροντες παίκτες», απάντησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί επέλεξε τη Γιουβέντους.

«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, είμαι ακόμα σχετικά νέος, οπότε πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις. Από Σπόρτινγκ στο Μάντσεστερ, μετά Ρεάλ και τώρα Γιουβέντους. Ήταν ονειρευμένη καριέρα, που δεν μπορούσα να φανταστώ όταν άρχιζα, τόσους τίτλους, τόσα ατομικά βραβεία. Νομίζω ότι αυτή η πρόκληση θα είναι όσο καλές ήταν και οι υπόλοιπες», πρόσθεσε.

Όσο για το αν είναι λυπημένος που έφυγε από τη Ρεάλ; «Δεν είμαι λυπημένος. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Παίκτες της ηλικίας μου πηγαίνουν στο Κατάρ ή στην Κίνα, με όλον τον σεβασμό, ενώ το να έρχομαι σε τέτοια ομάδα σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό».

«Τα εννέα χρόνια στη Ρεάλ ήταν υπέροχα, όμως τώρα πρέπει να εστιάσω στο νέο σπίτι μου. Έχω κίνητρο, είμαι αφοσιωμένος και θα προσπαθήσω να δείξω ότι είμαι κορυφαίος παίκτης ως συνήθως, μέσα από τις προπονήσεις μου. Γνωρίζετε τα στατιστικά μου, είμαι πολύ φιλόδοξος και μου αρέσουν οι προκλήσεις», δήλωσε.

«Το Champions League είναι ένα τρόπαιο που όλοι οι σύλλογοι θέλουν να το κατακτήσουν. Όπως είπαμε με τον πρόεδρο, είναι ένα τρόπαιο που το θέλουμε, όπως και το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα βοηθήσω. Στο παρελθόν δεν μπορούσαν να νικήσουν, επειδή ακόμα και στον τελικό να φτάσεις, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τα πράγματα θα πάνε φυσικά και θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο Ρονάλντο.

«Είμαι υπερήφανος με τον τρόπο που ήρθα εδώ. Μου δίνει κίνητρο για το μέλλον. Είμαι διαφορετικός από άλλους παίκτες που νομίζουν ότι η καριέρα τους τελείωσε στην ηλικία μου και θέλω να τους δείξω ότι είμαι διαφορετικός. Είναι συναισθηματική στιγμή για μένα και τον σύλλογο, επειδή δεν είμαι 23 αλλά 33. Θέλω να γράψω ιστορία εδώ. Ελπίζω να εκπλήξω τους πάντες για ακόμα μία φορά», τόνισε ο Πορτογάλος, ο οποίος είναι έτοιμος για αποδείξεις.

«Δεν έχουμε αποφασίσει πότε θα κάνω ντεμπούτο, αφού ακόμα δεν έχω γνωρίσει τον προπονητή. Θα αρχίσω προπόνηση στις 30 Ιουλίου και θα μου άρεσε να παίξω στις 12 Αυγούστου, στο πρώτο παιχνίδι», πρόσθεσε.

«Η Γιουβέντους μου έδωσε μία υπέροχη ευκαιρία κι είμαι ευγνώμων. Μου έδωσε αξία σε μένα και στο ποδόσφαιρό μου. Μπορώ να δω ότι είναι ένας σύλλογος που μπορεί να έχει μεγάλες επιτυχίες, εγχώρια τρόπαια, ήταν στον τελικό Champions League. Είμαι υπερήφανος που ενδιαφέρθηκαν για μένα κι ελπίζω να δώσω τα πάντα στο γήπεδο και να την πάω λίγο πιο ψηλά», ανέφερε ακόμα ο Κριστιάνο.

«Είναι μία διαρκής πρόκληση, είναι πολύ ενδιαφέρουσα για μένα, επειδή δεν θέλω να είμαι παράδειγμα μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Θέλω να βοηθήσω τους νέους. Έχω 4ετές συμβόλαιο, θα είμαι αφοσιωμένος και θέλω να δουλέψω με τον σύλλογο κι ο σύλλογος με μένα για νέα τρόπαια.

Θέλουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, αυτή είναι η πρόκληση. Να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε. Αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα πρόκληση. Όλοι μιλούν για την αντιπαλότητα με τον Μέσι, όμως φυσικά και θα παίξουμε τον αγώνα μας και στο τέλος θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος.

Μου αρέσει η πρόκληση. Θα είναι δύσκολο, το ξέρω, όμως θα είμαι έτοιμος κι εγώ κι η Γιουβέντους. Η ηλικία δεν έχει σημασία, έχω κίνητρο, ενθουσιασμό και θα βάλω τα δυνατά μου. Ανυπομονώ να αρχίσει το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο Ρονάλντο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments