Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι «πλέκουν» το εγκώμιο του Μίλα Τόμιτς
Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι «πλέκουν» το εγκώμιο του Μίλα Τόμιτς | Pagenews.gr
Pagenews Team

Το εγκώμιο του Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα, έπλεξαν σε δήλωσή τους οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Οι πρόεδροι της πειραϊκής ΚΑΕ ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα τον 45χρονο προπονητή, τον οποίο χαρακτηρίζουν «άνθρωπο-έμβλημα για τον σύλλογο», ενώ υπογραμμίζουν ότι «γράψαμε ολόχρυσες σελίδες στη βίβλο της ιστορίας του Συλλόγου και ο Μίλαν ήταν πάντα εκεί».

Τέλος, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής… επανασύνδεσης, καθώς δηλώνουν πως στο κεφάλαιο του Μίλαν Τόμιτς «μπήκε άνω τελεία».

Η δήλωση των αδελφών Αγγελόπουλων:

«Σ’ ένα μοναδικά ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, αυτό του Μίλαν Τόμιτς, μπήκε άνω τελεία. Ύστερα απο δέκα χρόνια κοινής πορείας, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε τους δρόμους μας με έναν άνθρωπο-έμβλημα για τον σύλλογο. Λένε πως όποιος θέλει να θυμάται τις αναμνήσεις του, θα πρέπει πρώτα να τις ζήσει και με τον Μίλαν ζήσαμε τα πάντα. Κατακτήσαμε την κορυφή σε Ευρώπη και Ελλάδα, ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, γράψαμε ολόχρυσες σελίδες στη βίβλο της ιστορίας του Συλλόγου και ο Μίλαν ήταν πάντα εκεί. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία!».

Ετικέτες: 


2018