Ειδήσεις

Αριθμολογία: Το τέλος Ιουλίου φέρνει οικονομική άνεση σε όλα τα ζώδια

Αριθμολογία: Το τέλος Ιουλίου φέρνει οικονομική άνεση σε όλα τα ζώδια
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Υπάρχουν αρκετά ζητήματα οικονομικά – νομικά που σας πιέζουν αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα αρχίσουν να βρίσκουν την λύση τους, μέσα από την βοήθεια των τρίτων.

Ταύρος: Δεν έχετε ακόμη καταφέρει να βάλετε σε μια τάξη, τα σχέδια σας για αυτό το Καλοκαίρι. Αν τελικά δεν υπάρχει η οικονομική άνεση, τότε μην κάνετε κάτι ιδιαίτερα υπερβολικό.

Δίδυμοι: Δεν ακούτε κανέναν. Θέλετε να ολοκληρώσετε τους οικονομικούς σας στόχους, και σίγουρα το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα το θυσιάσετε για να φτιάξετε καλύτερα την εργασιακή σας καθημερινότητα.

Καρκίνος: Κάποιοι που κάποτε τους είχατε βοηθήσει, εξυπηρετήσει θα σας πλησιάσουν με τα χέρια ανοιχτά και γεμάτα εξυπηρετήσεις και χρήμα. Κάντε αυτό που λέει η συνείδηση σας.

Λέων: Προετοιμάστε τον άνθρωπο σας από τώρα, ότι μέχρι και το επόμενο διάστημα του Αυγούστου, θα είστε άκρως απορροφημένοι με τον εργασιακό σας τομέα, καθώς έχετε πολλά να κάνετε.

Παρθένος: Από κάποια νομική – κληρονομική σας υπόθεση, θα έχετε ένα καλό νέο, που θα πρέπει να το αξιοποιήσετε. Αυτό σημαίνει να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας πρώτα και μετά…τα υπόλοιπα.

Ζυγός: Κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις έχουν πιέσει πάρα πολύ τις σχέσεις με τους υπόλοιπους σας συγγενείς, κάτι που πρέπει να το επιληφθείτε άμεσα και μόνιμα.

Σκορπιός: Τα χρήματα που θα εισπράξετε από την εργασία σας, καλό θα ήταν να μην τα ξοδέψετε όλα σε εφήμερες χαρές. Σίγουρα από τώρα, θα πρέπει να το ψάξετε παραπάνω.

Τοξότης: Έχετε διακριθεί για την υπομονή και την αξία σας, μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Σας περιμένουν πολλά ευχάριστα και πάνω από όλα οικονομική σταθερότητα.

Αιγόκερως: Είναι φυσικό για ένα γήινο ζώδιο σας το δικό σας να θέλει να αποκτήσει πρώτα την εργασιακή του σταθερότητα και μετά να ψάξει για έρωτες και συντροφικότητα.

Υδροχόος: Από τα τέλη του Ιουλίου και μετά, θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές, μέσα στην επαγγελματική σας ζωή, που θα σας δώσουν και μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

Ιχθείς: Δεν θα καταφέρετε τίποτα, αν το μυαλό σας είναι συνέχεια στους έρωτες και στα φλερτ. Πρέπει να εστιάσετε πολύ περισσότερο, στα οικονομικά σας προβλήματα, που έχουν όμως λύσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments