Ζώδια

Ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν για την Πέμπτη

Ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν για την Πέμπτη
Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 20. Ο Κήπος (08 Μπαστούνι).

Κριός

Έχετε περάσει πολλά στην ζωή σας, και το τελευταίο που ζητάτε είναι προβλήματα με νέους έρωτες. Ίσως και να χρειάζεστε λίγη ησυχία.

Ταύρος

Κάποια λόγια που υπάρχουν μέσα στην φιλική σας παρέα, θα σας φέρουν και πάλι στο παρόν σας, έναν πρώην σας. Μην μπείτε στην διαδικασία να το ψάξετε πιο βαθιά.

Δίδυμοι

Αν έχετε πει αυτά που θέλετε στον άνθρωπο σας, τότε γυρίστε το βλέμμα σας πια και στην δική σας την ζωή, που την έχετε αφήσει, στην τύχη της.

Καρκίνος

Ασκείτε μια παράλογη πίεση στον σύντροφο σας, και αυτό είναι κάτι που τον κάνει όλο και να απομακρύνετε. Καλύτερα να το αφήσετε λίγο πιο χαλαρό.

Λέων

Έχετε πραγματικά θυμώσει με όλα αυτά που έχουν γίνει στον δεσμό σας, και με την κατάσταση τώρα να έχει φτάσει σε ένα σημείο τελικών αποφάσεων

Παρθένος

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο μέσα στο μυαλό σας τι θέλετε από τον πρώην σας. Πρώτα θα πρέπει να το βρείτε και μετά να το αναφέρετε σε αυτόν.

Ζυγός

Μην είστε και τόσο θυμωμένοι πια με κάτι που τυχόν να έχει κάνει ο σύντροφος σας. Είτε συγχωρέστε τον, είτε προχωρήστε μόνοι σας μπροστά.

Σκορπιός

Έχετε σταματήσει να προσφέρετε τα πολλά – πολλά, μέσα στην σχέση σας και αυτό ήδη έχετε καταλάβει ότι ενοχλεί τον άνθρωπο σας. Μάλλον έχετε βγάλει και τα συμπεράσματα σας.

Τοξότης

Δεν ξέρετε τα πάντα για τον άνθρωπο σας, και ειδικά για το ένδοξο του παρελθόν. Καλύτερα να εστιάσετε στο δημιουργικό σας κοινό παρόν.

Αιγόκερως

Δεν σας νοιάζει καθόλου, τι κάνει ο πρώην σας και καλά κάνετε. Αυτό που πρέπει τώρα να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή, είναι τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Έχετε κάνει πολλές γνωριμίες αυτόν τον καιρό αλλά ουδεμία, δείχνει να σας έχει πλησιάσει πνευματικά. Μάλλον ακόμη έχετε το μέτρο σύγκρισης με το παρελθόν σας.

Ιχθείς

Θέλετε να πάρετε τον άνθρωπο σας και να φύγετε πραγματικά για διακοπές και εκεί σαν ζευγάρια, να συζητήσετε τα προβλήματα σας.

Πηγή: astro-live.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments