Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Νυχτερινές προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη
Νυχτερινές προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη | Pagenews.gr
Pagenews Team

Προβλέψεις Κριός

Έχετε κάνει κάποια πρώτα παράπονα, στον άνθρωπο σας αλλά ακόμη δεν έχετε βρει κάποια σωστή ανταπόκριση. Ίσως και να πρέπει να δοκιμάσετε έναν άλλο τρόπο.

Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλεψεις Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή, δεν είναι και ότι καλύτερο αυτήν την εποχή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει από μόνοι σας, να το διορθώσετε. Ουδείς άλλος θα ασχοληθεί με αυτό.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Προβλεψεις Δίδυμοι

Υπάρχει κάποιο μπέρδεμα μέσα στην ζωή σας που ακουμπά παρόν και παρελθόν. Αυτό είναι μια κατάσταση, που μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να λήξει.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Καρκίνος

Δεν κάνει κανέναν κόπο για εσάς, να ανταποδώσετε ένα ερωτικό χαμόγελο, σε αυτόν που σας θέλει και εσείς επίσης. Κάπως έτσι ξεκινούν και οι μεγάλες αγάπες.
Ευκαιρίες στην αγάπη : *

Προβλεψεις Λέων

Σας έχει πέσει βαριά, η απόρριψη που έχει έρθει από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Με τον ήλιο να σας επισκέπτεται το επόμενο διάστημα, πιθανόν και αυτό να αλλάξει.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλεψεις Παρθένος

Εσείς είστε μάχιμοι στον έρωτα και αυτό είναι κάτι που τον άνθρωπο σας από την μια τον κάνει και αισθάνεται τυχερός, και από την άλλη τον έχει βάλει σε μια μόνιμη σκέψη ζήλιας.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Προβλέψεις Ζυγός

Ακονίζετε την γλώσσα σας, για να πείτε στον σύντροφο σας, αυτά που θέλετε αλλά με έναν πιο έντονο τρόπο, έτσι ώστε να πάρει και τις πιο σωστές τελικές αποφάσεις. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Σκορπιός

Έχετε φορτωθεί όλες τις ευθύνες αυτής της σχέσης και το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τι πια από όλα αυτά εσείς θέλετε.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Προβλέψεις Τοξότης

Κάποια λόγια που σας έχει κάνει ένας συνάδελφος – συνεργάτης σας έχουν φανεί λίγο περίεργα, αλλά το καλό είναι ότι σας άρεσαν. Πλησιάζει και κάτι άλλο.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Προβλέψεις Αιγόκερως

Δύο καταστάσεις που ταλαιπωρούν την καρδιά σας, έχουν ήδη ασκήσει τις πιέσεις τους, για να δώσετε τις δικές σας τελικές και αληθινές απαντήσεις.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Προβλέψεις Υδροχόος

Αν εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε τόσες πολλές παράλληλες καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, τότε όλα είναι εφικτά. Μόνο μην πληγωθεί κάποιος.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Προβλέψεις Ιχθείς

Το ξέρετε ότι έχετε πολλές και περίεργες κακές συνήθειες. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι μην χάσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε…εξαιτίας τους.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018