Ζώδια

Ζωδιομαντική OSHO που προβλέπει χρονικά επανασυνδέσεις

Ζωδιομαντική OSHO που προβλέπει χρονικά επανασυνδέσεις
Η ζωδιομαντική OSHO, δίνει στο κάθε ζώδιο τις χρονικές απαντήσεις – προβλέψεις της… για την ερωτική του ζωή.

Προβλέψεις πιο αναλυτικά:

Κριός: Δεν έχετε κάποιον λόγο για να πιέζετε ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ξέρει …ότι το θέλετε πίσω στην ζωή σας και μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα σας πλησιάσει.

Ταύρος: Έχετε στηρίξει όλες τις ελπίδες σας σε μια ερωτική επιστροφή που όμως και εσείς ξέρετε, ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Σε 3-5 ημέρες και πριν την έκλειψη θα έχετε ένα νέο από το άτομο που αγαπάτε.

Δίδυμοι: Εσείς έχετε κάνει όλες τις άμεσες και τις έμμεσες προσπάθειες σας, για να ζεστάνετε το ερωτικό κλίμα και πάλι με τον άνθρωπο που θέλετε. Τις έχει λάβει και μέχρι και το τέλος του μήνα.

Καρκίνος: Δεν έχετε κάνει κάτι, για να ανοίξετε και πάλι τις συζητήσεις με αυτόν που θέλετε για να γίνετε ζευγάρι. Σας περιμένει πάνω στην αλλαγή του ζωδίου για να σας μιλήσει πιο αναλυτικά.

Λέων: Αν ξέρετε τι θέλετε απλά αναφέρετε το στον άνθρωπο που αγαπάτε, και αφήστε το σύμπαν να στρώσει τα μονοπάτια, της μόνιμης ένωσης. 1-2 εβδομάδες, είστε μακριά.

Παρθένος: Έχετε προκαλέσει με τον ιδιαίτερο σας τρόπο – κάλεσμα τον άνθρωπο που θέλετε. Το κατάλαβε, το έχει δεχτεί και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε την θετική του ανταπάντηση.

Ζυγός: Υπάρχουν πολλά και μεγάλα προβλήματα στην ζωή του ατόμου, που τώρα είστε χωρισμένοι, αλλά μέσα από τις αφανείς του προσπάθειες θα έχετε μια συνάντηση άμεσα.

Σκορπιός: Δεν είστε τα παιδιά της υπομονής, και αυτό κάποιες φορές σας κάνει να παρασύρεστε σε καταστάσεις άσχημης επικοινωνίας. Μην το ξανα- κάνετε και θα δείτε ότι το άτομο που θέλετε, τις επόμενες 2-3 ημέρες θα έρθει.

Τοξότης: Έχετε κανονίσει μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά ακόμη δεν είστε και σίγουροι να θέλει να σας βάλει μόνιμα μέσα στην ζωή του σαν σύντροφο. Η απάντηση που θα πάρετε θα είναι …καλή!

Αιγόκερως: Μην κάνετε κάποια σχέδια, για αυτόν που τώρα έχετε γνωρίσει, καθώς μέσα από τις μέχρι τώρα πράξεις του σας, έχει τρομάξει με τα πισωγυρίσματα του. Από τις 25 του μήνα και μετά να περιμένετε εξελίξεις.

Υδροχόος: Θέλει κάποιος εδώ και τώρα να σας δει…και σας το έχει πει. Είτε εσείς δεν θέλετε πια, είτε είστε μπλεγμένοι κάπου αλλού ερωτικά, απλά πείτε το και όλα τα γίνουν και πάλι ήρεμα χωρίς άλλες οχλήσεις!

Ιχθείς: Μόνο για καλό είναι αυτή η χρονική – χιλιομετρική απόσταση που έχετε με το άτομο που θέλετε, καθώς κάπως έτσι θα γνωρίσετε καλύτερα τον χαρακτήρα του. Από τον νέο μήνα θα βρεθείτε.

Πηγή: astro-live.gr