Πολιτική

Προπηλάκισαν τον Πάνο Καμμένο στην Κύπρο

Προπηλάκισαν τον Πάνο Καμμένο στην Κύπρο
Ένταση σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Κύπρο.

Ένταση σημειώθηκε χθες βράδυ στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τ’ αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων, στον Τύμβο Μακεδονίτισσας στην Κύπρο. Ειδικότερα, η αστυνομία έλαβε μια καταγγελία κατά τις 21:10, ότι τρία πρόσωπα εξυβρίζουν τον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση, με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής.

Όταν η αστυνομία έφτασε εκεί, εντόπισε τους τρεις άνδρες ηλικίας 40, 43 και 56 ετών, που είχαν προκαλέσει ένταση.

Εναντίον του 40χρονου διερευνάται το αδίκημα της ανησυχίας, ενώ εναντίον του 43χρονου και του 56χρονου το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Οι τρεις άνδρες αρνήθηκαν την εξύβριση του Υπουργού Άμυνας, ωστόσο ο ίδιος κατέθεσε μήνυση εις βάρος τους.

Τα παρατράγουδα, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί για τον Πάνο Καμμένο, αφού βρέθηκε στο στόχαστρο πολιτών και σήμερα το πρωί, στην Εκκλησία της Φανερωμένης, κατά το μνημόσυνο των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή.

Εννέα άτομα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και φέρονται να φώναξαν το σύνθημα «Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχονται και οι ίδιοι.

Πρόκειται για φοιτητές μέλη της κυπριακής φοιτητικής παράταξης που εδρεύει στην Αθήνα, ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ, οι οποίοι αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Κύπρο για διακοπές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments