Αθλητισμός

Ιδού ο στόπερ που έψαχνε ο Δώνης – Υπογράφει στην Αθήνα

Ιδού ο στόπερ που έψαχνε ο Δώνης – Υπογράφει στην Αθήνα
Έχει... βγάλει μάτια και στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να τον δέσουν!

Ο Γιώργος Δώνης αναζητεί εκτός από έναν επιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό που θα δώσει βοήθειες στην ομάδα. Έναν κεντρικό αμυντικό που θα αποτελέσει ουσιαστικά μια έξτρα λύση.

Ο Πούγγουρας περιμένει την… απελευθέρωσή του από τον ΠΑΟΚ για να κατέβει και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης φτιάχνει ήδη τον επόμενο στόπερ του Παναθηναϊκού. Και τον… εμφάνισε στο φιλικό με την Αντβέρπ.

Ο Φάνης Μαυρομμάτης που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, υπέγραψε πέρσι επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους και είναι ένα από τα παιδιά που είχαν ξεχωρίσει. Γι’ αυτό και βρίσκεται μέσα σε αυτούς που ο Δώνης πήρε μαζί.

Μάλιστα, στην προετοιμασία δείχνει πολλά καλά στοιχεία και ο Δώνης με τους συνεργάτες του είναι εντυπωσιασμένοι από το μυαλωμένο παιχνίδι του και τον μεστό τρόπο που αντιμετωπίζει καταστάσεις. Είναι στιγμές που μοιάζει να έχει εμπειρία χρόνων.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δέσει όλα αυτά τα παιδιά για πολλά χρόνια και αυτό ετοιμάζεται να κάνει με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα. Να φωνάξει για αναπροσαρμογή τον νεαρό αμυντικό, προκειμένου να του βάλει και ρήτρα που θα τον καλύπτει σε κάθε περίπτωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments