Αθλητισμός

“Τινάζει” την Τούμπα στον αέρα ο Ιβάν – Και Καρέλης και Μπεργκ;

“Τινάζει” την Τούμπα στον αέρα ο Ιβάν – Και Καρέλης και Μπεργκ;
Τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ και τους πρώην επιθετικούς του Παναθηναϊκού.

Η είδηση πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε συζητήσεις με τον Νίκο Καρέλη που αποκάλυψαν οι Βέλγοι φαίνεται πως έχει βάση. Ο δικέφαλος έχει βάλει τον Έλληνα επιθετικό πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα, αναζητεί εδώ και καιρό έναν σέντερ φορ και φαίνεται πως… πάγωσε τις υπόλοιπες υποθέσεις για τα μάτια του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες λένε πως ο ΠΑΟΚ θέλει πράγματι τον Καρέλη στο ρόστερ του έπειτα από απόφαση του Λουτσέσκου. Αλλά η… καψούρα του Σαββίδη του μικρού δεν είναι ο Καρέλης. Είναι ένας άλλος πρώην “πράσινος”. Ο Μάρκους Μπεργκ.

Η σκέψη του ΠΑΟΚ για τον Σουηδό επιθετικό δεν έχει φύγει. Πριν από λίγες μέρες, άλλωστε, υπήρξαν δημοσιεύματα πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει την υπόθεση του Σουηδού επιθετικού και μάλιστα πως υπήρξε συνάντηση με τους ατζέντηδες του επιθετικού της Αλ Αΐν.

Φυσικά, για να προχωρήσουν οι υποθέσεις και των δύο, θα σημαίνει πως θα αδειάσει το ρόστερ. Ίσως μια πώληση του Πρίγιοβιτς να άνοιγε τον δρόμο για κάτι τέτοιο, αλλά προς το παρόν πρόταση δεν υπάρχει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments