Ελλάδα

Αμβρόσιος: Η αποστομωτική απάντηση από παπά – “Σκάσε επιτέλους”

Αμβρόσιος: Η αποστομωτική απάντηση από παπά – “Σκάσε επιτέλους”
Διαβάστε την οργισμένη απάντηση από παπά στον Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Τη οργή του κατά του Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του, οι οποίοι ευθύνονται όπως λέει χαρακτηριστικά για τις πυρκαγιές στην Αττική και όχι μόνο, έκανε γνωστή ο Αμβρόσιος.

Την ώρα λοιπόν που δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος αποδίδει την τραγωδία σε «Θεία δίκη» εξαιτίας του «άθεου πρωθυπουργού» που είναι «ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από το δρόμο του Θεού».

Κανείς μέχρι στιγμής δεν είχε σχολιάσει τα όσα είπε ο Αμβρόσιος, μέχρι να πάρει θέσει για το ζήτημα ένας νέος παπάς από την Καλαμάτα, ο πατήρ Νεόφυτος.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό του ιστότοπο στο facebook έγραψε:

«Σεβόμαστε τους πάντες ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας , όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα… «ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο δεν σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου . Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΝΕΚΤΑΡ στις ψυχές των ανθρώπων όχι ΧΟΛΗ και ΞΥΔΙ».

Η ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments