Πολιτική

Η Παπαρήγα περιγράφει πώς σώθηκε από τη φωτιά στο Μάτι (vid)

Η Παπαρήγα περιγράφει πώς σώθηκε από τη φωτιά στο Μάτι (vid)
H φωτιά στο Μάτι παραλίγο να παγιδεύσει και την Αλέκα Παπαρήγα.

Η βουλευτής του ΚΚΕ και πρώην γενική γραμματέας του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα περιέγραψε στην κάμερα του pagenew.gr πώς σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τη φωτιά στο Μάτι.

«Υπήρχαν βέβαια πολλά μέτωπα στην Αττική, αλλά είναι θέμα και πόσα μέσα διαθέτεις για να ρίξεις εκείνη τη στιγμή στη μάχη» ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα.

«Ήλθα εδώ (στο Μάτι), διότι μας έστριψαν προς τα εδώ, καθώς εκείνη τη στιγμή η φωτιά πήγαινε στην Μαραθώνος» είπε η Αλέκα Παπαρήγα, για να προσθέσει: «εκείνη τη στιγμή πυροσβεστικό δεν είδα».

«Βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από τις φλόγες, μποτιλιαριστήκαμε» συνέχισε η κ. Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι τελικά έφθασε στο Μάτι ακολουθώντας την ίδια διαδρομή που είχαν πάρει και οι 26 άνθρωποι που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια κάηκαν.

«Εκείνη τη στιγμή είχαμε την τύχη να υπάρχει δίοδος και μάλιστα είδα έναν δημοτικό σύμβουλο του δήμου Μαραθώνα, της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος μαζί με ένα συνταξιούχο αστυνομικό προσπαθούσε να διευθετήσει την κίνηση των οχημάτων για να μην καούμε» ανέφερε η κ. Παπαρήγα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments