Ελλάδα

Φωτιά αγνοούμενοι: Θρίλερ με τα δύο δίδυμα που αγνοούνται (pics&vid)

Φωτιά αγνοούμενοι: Θρίλερ με τα δύο δίδυμα που αγνοούνται (pics&vid)
Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δύο δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται μετά την πυρκαγιά στο Μάτι.

Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των διδύμων κοριτσιών που αγνοούνται μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που εμφανιζόταν στα πλάνα της τηλεόρασης δίπλα στα δύο κορίτσια, τα οποία ο πατέρας των παιδιών αναγνώρισε ως δικά του, εμφανίστηκε στις αρχές.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τα κορίτσια που φαίνονται στα τηλεοπτικά βίντεο είναι δικά του παιδιά και εν συνεχεία παρουσίασε και σχετικά έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Έτσι λοιπόν, παραμένει άγνωστη η τύχη της Βασιλικής και της Σοφίας Φιλιπποπούλου και των γονιών του πατέρα τους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Τα δίδυμα εννιάχρονα κορίτσια αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι Αττικής.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα δύο κορίτσια αγνοούνται από το απόγευμα της Δευτέρας.  Συγκεκριμένα, ο πατέρας των δύο κοριτσιών εμφανίστηκε στην τηλεόραση και διηγήθηκε ότι αγνοούνται τα δίδυμα κορίτσια του, 9 ετών, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά.

Μαζί με τη σύζυγό του, πήγε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, έκανε εξέταση DNA, για την αναγνώριση πτωμάτων αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση για την τύχη των παιδιών του.

Όμως, όπως είπε ο ίδιος, όταν γύρισε σπίτι του ανακάλυψε ότι σε βίντεο καναλιού υπήρχαν τα παιδιά του σώα και αβλαβή. Συγκεκριμένα, βρίσκονταν σε ένα πλοιάριο στη Ραφήνα μαζί με άλλα άτομα.

«Αφού κάναμε τα πάντα, πήγαμε σε νοσοκομεία, αστυνομία, μας είπε η πυροσβεστική πως η έσχατη λύση είναι να πάτε στο νεκροτομείο μήπως τα βρείτε εκεί. Πήγαμε στο νεκροτομείο στο Γουδί και μας έκαναν τεστ DNA για να γίνει η ταυτοποίηση. Σαν από θαύμα και ενώ ήμασταν απελπισμένοι κι εγώ και η γυναίκα μου, βρήκαμε αυτό το βιντεάκι και αναγνωρίσαμε τα παιδιά. Πήραμε στο σταθμό και μας έδωσαν το πλάνο πιο καθαρό και τα αναγνωρίσαμε. Αλλά δεν υπάρχουν οι γονείς μου πουθενά», περιέγραψε ο Γιάννης Φιλιππόπουλος.

Η φωτογραφία με τα δύο κορίτσια:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments