Αθλητισμός

Ο Κλάους θέλει, ο Δώνης το σκέφτεται

Ο Κλάους θέλει, ο Δώνης το σκέφτεται
Τι συμβαίνει με τον Έλληνα επιθετικό και τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Στέφανου Αθανασιάδη ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας σέντερ φορ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και αναζητεί ομάδα κυρίως στην Αθήνα, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει βρει αυτό που επιθυμεί.

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει και αν προκριθεί απέναντι στην Ντιναμό Μπρεστ δεν αποκλείεται να κάνει νέα κίνηση για την απόκτησή του, όμως ο ίδιος θέλει κάτι καλύτερο. Και συγκεκριμένα θέλει… Παναθηναϊκό.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που πήγε εκεί και ο Γιώργος Δώνης, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ξανά στον ΠΑΟΚ, ο Κλάους… ψήθηκε στην ιδέα να πάει στον Παναθηναϊκό. Όμως το θέμα είναι αν θέλει και ο ίδιος ο Δώνης, ο οποίος προς το παρόν αναζητεί κάτι διαφορετικό. Γι αυτό και κοιτάζει περιπτώσεις Γκαλαμπίνοφ και Πέκχαρτ. Πιο ψηλοί, με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει και το οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα για κάποια επιλογή από το… πάνω ράφι. Ούτε για ένα βαρύ συμβόλαιο. Και σε περίπτωση που δεν τα βρει – δεν βάλει δηλαδή ο Παϊρότζ – τότε ο Αθανασιάδης θα πλησιάζει όλο και περισσότερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments