Αθλητισμός

Λοτζέσκι: «Ελπίζω φέτος να πάμε Final Four»

Λοτζέσκι: «Ελπίζω φέτος να πάμε Final Four»
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι μετά την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Χαρούμενος για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υποσχέθηκε ότι τη νέα σεζόν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα… «κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε την ομάδα εκει που ανήκει».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Ήταν αυτό που ήθελα πραγματικά, γι’ αυτό και νιώθω όμορφα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς Πασκουάλ και το υπόλοιπο επιτελείο» είπε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ.

«Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε πολύ καλά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε Παναθηναϊκός και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Ωστόσο δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 της Euroleague, γεγονός που μας στεναχώρησε πολύ. Είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, όμως πέσαμε πάνω στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ και δεν τα καταφέραμε, χάνοντας τρία ματς στις λεπτομέρειες. Ελπίζω πως την καινούρια σεζόν θα μπορέσουμε να πάμε. Υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκει που ανήκει», συνέχισε.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Λοτζέσκι αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι υπέροχοι. Η στήριξη που μας προσέφεραν πέρσι ήταν συγκλονιστική. Ξέρω πως και την νέα σεζόν θα είναι δίπλα μας. Μαθαίνω πως είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη ρεκόρ με τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη τους με κάθε τρόπο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments