Τεχνολογία

Unboxholics: Live stream έρανος για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Unboxholics: Live stream έρανος για τους πληγέντες των πυρκαγιών
Διαδικτυακός έρανος για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών διεξήχθη από τους Unboxholics.

Oι youtuber Unboxholics, οι οποίοι έχουν πάνω από 450.000 συνδρομητές στο youtube, ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής με live stream έρανο για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Μέσα από αυτή την κίνηση κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 29.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες, σε live stream που πραγματοποίησαν, την Παρασκευή 27 Ιουλίου και άρχισε λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τους Unboxholics, ένα μέρος του ποσού θα κατατεθεί στους ειδικούς λογαριασμούς στήριξης των πληγέντων, ενώ ένα μέρος θα διατεθεί για φάρμακα και υλικά τα οποία έχουν ανάγκη, σύμφωνα με τη λίστα του ethelon.org.

Αναλυτικά αναφέρουν:

“Ως μέσο που το ακολουθούν και το εμπιστεύονται χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, νιώθουμε πως έχουμε την υποχρέωση να συμμετέχουμε σε σκοπούς, που μπορεί να μην έχουν σχέση με το αντικείμενό μας, έχουν όμως με τις ζωές όλων μας. Στην πρόσφατη τραγωδία της Αττικής, η χώρα θρηνεί πάνω από 80 νεκρούς. Η κατάσταση στις πληγείσες περιοχές είναι τραγική και το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε οικονομικά τους πυρόπληκτους. Έτσι, απόψε (Παρασκευή 27 Ιούλιου) στις 23:45, θα πραγματοποιηθεί live stream στο οποίο θα έχουμε ανοιχτά τα donations. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σας περιμένουμε όλους και όλες εκεί. Η ανθρωπιά δεν είναι επιλογή. Είναι υποχρέωση!”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments