Αθλητισμός

Αλέφαντος: Τοροσίδης η καλύτερη μεταγραφή

Αλέφαντος: Τοροσίδης η καλύτερη μεταγραφή
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη.

Πείτε του πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού ότι πέρασε η μόδα και ότι αυτό που κάνει στα στημένα είναι απαράδεκτο.

Για τις φωτιές δεν έχω σχολιάσει τίποτα στη στήλη. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος, μαύρισε η ψυχή μου. Να καίγονται οικογένειες αγκαλιά μαζί, εγγόνια με παπούδες και γιαγιάδες, ούτε το φανταζόμουνα ποτέ αυτό το πράγμα που ζούμε.

Μια καταστροφή. Δεν ξέρω ποιος φταίει για τόσες ψυχές που χάθηκαν, για τόσες περιουσίες που χάθηκαν, για τόσους τραυματίες που είναι στα νοσοκομεία. Δεν ξέρω αν φταίει η αστυνομία, η πυροσβεστική, αν έπρεπε να αδειάσουν έγκαιρα την περιοχή από κόσμο, δεν είμαι ειδικός, και δεν μιλάω αφού δεν ξέρω.

Κάποιος πρέπει να φταίει όμως. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα σε τόση λίγη ώρα. Λες και έπεσε βόμβα σε πόλεμο. Φοβερό πράγμα, τόσα παιδάκια, φοβερό πράγμα.

Ο Μαρινάκης έδωσε ένα εκατομμύριο πάλι. Αν έκαναν άλλοι 100 πλούσιοι Έλληνες ό,τι κάνει αυτός, θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση η χώρα.

Τον Μιράντα καλά κάνουν και θέλουν να τον διώξουν από τώρα. Και κακώς τον φέρανε. Δεν κάνει ο Μιράντα για τον Ολυμπιακό. Πήξαμε σε τέτοια στόπερ. Το ξαναλέω, μην πέσει στο ίδιο λάθος ο Ολυμπιακός να φορτώνεται τις επιλογές του κάθε προπονητή και των μάνατζερ του.

Ο Ολυμπιακός θέλει κολόνες παίκτες. Απαραίτητα ένα καλό στόπερ κολόνα και ένα καλό αμυντικό χαφ κολόνα.

Ο Τοροσίδης έστω και σε αυτήν την ηλικία δεν είναι άσχημη μεταγραφή. Ήταν ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες στα ντουζένια του. Τέτοιο δεξί μπακ δεν ξαναπέρασε εδώ και πολλά χρόνια από τον Ολυμπιακό. Και τον έβλεπα έξω που έπαιζε, κρατάει, κάνει καλή ζωή αυτός.

Μπορεί να παίξει και στόπερ. Είδαμε και τους άλλους που είναι καθαρόαιμοι στόπερ πώς παίζουνε…

Η ζώνη που παίζει ο πορτογάλος προπονητής στις στημένες φάσεις να του πείτε ότι είναι μεγάλο λάθος. Να κάτσει να δει ξένο ποδόσφαιρο, πέρασε η μόδα αυτή. Είναι απαράδεκτο. Να σου έρθει δηλαδή καλός κεφαλοσφαιριστής αντίπαλος και εσύ να έχεις δώσει εντολή “πάρτε τον όποιος βρεθεί στο χώρο του”. Γελοίες καταστάσεις. Στα δύχτια θα σε βάλουν έτσι.

Πρέπει να ξέρει ο καθένας ποιον παίρνει. Ο ψηλός τον ψηλό, ο κοντός τον κοντό, ο γρήγορος τον γρήγορο, ο αργός τον αργό, ο καλός στο κεφάλι τον καλό στο κεφάλι. Γι’ αυτό είναι ο προπονητής και για αυτό πληρώνονται οι συνεργάτες του, για να μελετάνε τον αντίπαλο. Πρέπει να πας στο μαν του μαν κατευθείαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments