Ελλάδα

Μάτι: Νέο θρίλερ με τις ταυτοποιήσεις και τον αριθμό των αγνοουμένων

Μάτι: Νέο θρίλερ με τις ταυτοποιήσεις και τον αριθμό των αγνοουμένων
Εβδομήντα επισήμως οι ταυτοποιημένοι νεκροί, 14 αγνοούμενοι σύμφωνα με νέα ενημέρωση της πυροσβεστικής στο Μάτι.

Πλήρη σύγχυση επικρατεί στη χώρα για τον τραγικό απολογισμό της εθνικής τραγωδίας από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 70. Κάτι τέτοιο σημαίνει δηλαδή πως από την Κυριακή όταν και γινόταν λόγος για 59 ταυτοποιημένους νεκρούς, ταυτοποιήθηκαν ακόμη 11 σοροί.

Η ΕΛ.ΑΣ.  μειώνει τον αριθμό τον αγνοούμενων

Κατά την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 14 άτομα.

Να θυμίσουμε, ότι χθες κατά την ενημέρωση της η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε λόγο για 25 αγνοούμενους, γεγονός που φανερώνει ότι οι 11 νέοι νεκροί που ταυτοποιήθηκαν ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους.

Εκτός αυτού, στον αριθμό των θυμάτων, πρέπει να προστεθεί ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Βρέθηκε πτώμα στο Κόκκινο Λιμανάκι

Συνεχίζονται τα δυσάρεστα από το Μάτι, καθώς άλλη μια σορός εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα από τους άνδρες του Λιμενικού σώματος στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του θύματος, ούτε το φύλο του. Πάντως, το σωματότυπό του και τα ρούχα που φορούσε, οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι πρόκειται για άνδρα.

Να σημειωθεί, ότι δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι η σορός που βρέθηκε συγκαταλέγεται μεταξύ των ανθρώπων που προσπάθησαν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, η ΕΛ.ΑΣ υπολογίζει επισήμως σε 75 τους νεκρούς. Αν στην πορεία διαπιστωθεί ότι και οι 14 αγνοούμενοι είναι νεκροί, τότε κατά την εκδοχή της Αστυνομίας, οι νεκροί θα φτάσουν τους 89.

Παλεύουν οι εγκαυματίες στις ΜΕΘ

Μάχη για την ζωή τους δίνουν και οι εγκαυματίες. Το απόγευμα της Δευτέρας, η κατάσταση μιας γυναίκας η οποία διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, 43 εγκαυματίες παραμένουν σε νοσοκομεία της Αττικής. Από αυτούς, οι 11 είναι στην εντατική.

Ενα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments