Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι βλέψεις του για τη νέα σεζόν (pic)

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι βλέψεις του για τη νέα σεζόν (pic)
O Παναθηναϊκός απέκτησε τον ΝτεΣόν Τόμας και αυτός θέλει να "φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται".

Τον ενθουσιασμό του από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε το τελευταίο απόκτημα των «πράσινων», ΝτεΣόν Τόμας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, τη νέα συνύπαρξη με τον Τσάβι Πασκουάλ, μετά την κοινή θητεία τους στην Μπαρτσελόνα, ενώ έδωσε και τη δική του υπόσχεση: «θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει τους στόχους του».

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο Τόμας στο paobc.gr και συνέχισε:

«Όλοι ξέρουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι, πόσα έχει πετύχει και πόσο υψηλούς στόχους έχει. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τον βοηθήσω να τους πετύχει και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει η ομάδα. Μου αρέσει να νικάω, μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σχετικά με το γεγονός ότι θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Τσάβι Πασκουάλ και θα αγωνίζεται πλέον στο ΟΑΚΑ ενώπιον του κόσμου του Παναθηναϊκού, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, επίσης, που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Τσάβι Πασκουάλ, τον προπονητή που με επέλεξε και με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί και στη Μπαρτσελόνα. Είναι ένας εξαιρετικός κόουτς που με βοήθησε αρκετά. Περιμένω πώς και πώς να βρεθώ στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον καταπληκτικό κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και να αγωνιστώ με τόσους σπουδαίους και έμπειρους παίκτες».

Ο Τόμας έκλεισε τις δηλώσεις του με μια υπόσχεση: «Πάντα στη ζωή μου με ενδιέφερε να δουλεύω και να δίνω τα πάντα στο παρκέ και αυτό θα κάνω στον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει τους στόχους του», σημείωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments