Ειδήσεις

Αυτή θα είναι… μεταγραφάρα για ΠΑΟ: “Εδώ τα κατάφερε στη Σίτι, σε εμάς δεν θα μπορεί;”

Αυτή θα είναι… μεταγραφάρα για ΠΑΟ: “Εδώ τα κατάφερε στη Σίτι, σε εμάς δεν θα μπορεί;”
Δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Δώνης στην εφημερίδα Sportime, στην οποία μίλησε για τα πάντα. Από το αγωνιστικό, μέχρι το οικονομικό και το διοικητικό.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Παϊρότζ, αλλά και στον Πιτ Πιεμπονγκσάντ, τους οποίος και γνώρισε από κοντά. Και είχε να πει τα καλύτερα λόγια.

Κι έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα τα λόγια ενός ανθρώπου που έχει δουλέψει με πολλούς και “δύσκολους” προέδρους.

Δείτε τι είπε:

«Αυτό που μπορώ να πω και μετέφερα στους παίκτες μου είναι πως δεν μας απασχολεί ό,τι συμβαίνει. Όταν υπογράφουμε, υπογράφουμε με τον Παναθηναϊκό. Υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό, σε ό,τι με αφορά. Με κανένα πρόσωπο. Μας απασχολεί να υπάρχει σταθερότητα. Τη θέλουμε. Να υπάρχει οικονομική συνέπεια, σωστές συνθήκες εργασίας κι ένα υγιές περιβάλλον ν’ αναπτυχθεί η ομάδα. Ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι στη διοίκηση του συλλόγου.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα απαιτητά, διότι αν δεν τηρηθούν δημιουργούνται προβλήματα εντός ομάδας. Στα ραντεβού που έχω κάνει με τους ανθρώπους, έχω παρατηρήσει πως είναι καλοί γνώστες του ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίος κάποιος που έχει διοικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, που έκανε το μάνατζμεντ στη Λέστερ και στη Ρέντινγκ. Γνωρίζω προσωπικά τι σημαίνει να έχεις τέτοιο ρόλο στις συγκεκριμένες ομάδες. Είναι γνώστες και υπάρχει, από την πλευρά τους, σοβαρότητα. Ποια θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων δεν μπορώ να γνωρίζω.

Γύρω από την ομάδα πρέπει να είμαστε αμέτοχοι σ’ αυτά, για να την προστατεύσουμε. Επιζητούμε τη σταθερότητα, ώστε ν’ αναπτυχθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με τις συνθήκες της φετινής χρονιάς και χρήματα να υπήρχαν, δεν θ’ άλλαζε κάτι άλλωστε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments