Ελλάδα

Γιάννης Γκαγκαλούδης: Είμαι περήφανος για την ανταπόκριση του κόσμου

Γιάννης Γκαγκαλούδης: Είμαι περήφανος για την ανταπόκριση του κόσμου
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη και βρέθηκε χθες στο Σύνταγμα κρατώντας ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών στο Σύνταγμα.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη να βρεθεί στο Σύνταγμα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές! Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο έμπειρος μπασκετμπολίστας στα social media μετά το τέλος της συγκέντρωσης, περίπου 2.500 συνάνθρωποί μας, κρατώντας από ένα κερί στο χέρι, αμίλητοι θέλησαν να εκφράσουν την δική τους συγνώμη και να «φωτίσουν τον ουρανό και τις ψυχές που χάθηκαν».

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, λίγο μετά, δεν μπορούσε να κρύψε τη συγκίνησή του και κρατώντας αγκαλιά την κόρη του, δήλωνε χαρακτηριστικά: «Από σήμερα θα είμαι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου. Ξεκίνησα από ένα γεγονός το οποίο εμένα, λόγω και της κόρης μου, με συγκλόνισε. Ήταν το τελευταίο που είδα και με έπιασε ένα απέραντο μίσος. Είμαι περήφανος για όλον αυτόν τον κόσμο, για όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Ο «Γκάγκα» συνέχισε λέγοντας: Είμαστε άνθρωποι, συνάνθρωποι και να δώσουμε λίγο αγάπη, λίγο τρυφερότητα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχει γίνει κάτι το οποίο θεωρώ γραφικό. Θέλουν να μας πείσουν ότι έχει ζέστη για να περνάμε καλά στην Ελλάδα, αλλά να μην έχει πολύ ζέστη για να μην πάρει φωτιά ο κόσμος. Να έχει αέρα αλλά να μην φυσάει πολύ γιατί μπορεί να καεί ο κόσμος. Στο τέλος φτάνουμε στο αποκορύφωμα της γελοιότητας. Καλό είναι να βρέξει αλλά να μην βρέξει πολύ γιατί μπορεί το Μαρούσι να γίνει Ταϊλάνδη.

Και κατέληξε: «Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην ξεχάσουμε αυτούς τους ανθρώπους γιατί η φύση του Έλληνα είναι να ξεχνάει εύκολα. Καλύτερα να μην ξεχάσουμε κι αυτή τη φορά, για να πάμε λίγο μπροστά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments