Αθλητισμός

Πετρούνιας: Αφιερώνει την προσπάθεια του στους πληγέντες από την πυρκαγιά (vid)

Πετρούνιας: Αφιερώνει την προσπάθεια του στους πληγέντες από την πυρκαγιά (vid)
Αφιερωμένη στις οικογένειές των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, είναι η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης.

Η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης, θα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες των θυμάτων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική αλλά και στους πληγέντες, όπως αναφέρει με ανάρτησή του στα social media.

«Έφυγε αυτός ο Ιούλιος που μας μαύρισε τις ψυχές… Και η ζωή συνεχίζεται με όλες τις δυσκολίες… Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η ομάδα των Γυναικών αύριο και των Αντρών σε μια εβδομάδα… Αυτή η προσπάθεια θα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες που θρηνούν και στους πληγέντες… Κουράγιο σε όλους…».

View this post on Instagram

Έφυγε αυτός ο Ιούλιος που μας μαύρισε τις ψυχές… Και η ζωή συνεχίζεται με όλες τις δυσκολίες..Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η ομάδα των Γυναικών αυριο και και των Αντρών σε μια μια εβδομάδα.. Αυτή η προσπάθεια θα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες που θρηνούν και στους πληγέντες… Κουράγιο σε όλους… #european #1week #greece #hellas #holdon #glasgow2018

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments