Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Απίστευτες ύβρεις Μπέου: «Μα@@@α, γελοίε, θα σε ξυρίσω» (vid)
Απίστευτες ύβρεις Μπέου: «Μα@@@α, γελοίε, θα σε ξυρίσω» (vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Σφοδρή επίθεση, με ακραίους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα, με αφορμή όπως ισχυρίστηκε, ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία επιτέθηκε κατά του ιδίου και της οικογένειάς του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε σε κάτι «περίεργους τύπους» όπως είπε, που αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του και στην οικογένειά του μέσω Facebook για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει ανάγκη από προβολή και αναφέρθηκε στην πυρκαγιά της Αττικής.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος αποκάλεσε «μ….» τον κ. Γαργάλα, που του απάντησε «δε ντρέπεσαι λίγο». Ο κύριος Μπέος συνέχισε την επίθεσή του με ακραίους χαρακτηρισμούς. Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Τ. Δουλόπουλος, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία, καθώς ο κ. Γαργάλας έχει την καρδιά του και τον Γαργάλα να απαντά ότι δε χρειάζεται κανέναν υπερασπιστή».

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος, χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν, ασκώντας κριτική στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την στάση και ανοχή που έδειξε. Ο δήμαρχος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Νάνο, λέγοντάς του ότι «εγώ δεν ήρθα με κανέναν συνάδελφο στα χέρια. Είχα φραστική αντιπαράθεση γιατί έθιξε εμένα και την οικογένειά μου». Το βίντεο με τις εκφράσεις πεζοδρομίου:

Ετικέτες: 
2018