Αυτοδιοίκηση

Κρήτη: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες στη νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας

Κρήτη: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες στη νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας
Παρουσιάστηκαν οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης.

Το παρών στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και στην ψηφιακή εξυπηρέτηση του πολίτη, δίνει και πάλι η Περιφέρεια Κρήτης με τη νέα ιστοσελίδα της, που δίνει στον πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται, να διαβουλεύεται, να παρεμβαίνει, φέρνοντας τον για μια ακόμη φορά, πιο κοντά στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Τα παραπάνω επισήμαναν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και στελέχη της Περιφέρειας, μιλώντας στη συνάντηση εργασίας όπου παρουσιάστηκαν οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, που παρέχονται στους πολίτες μέσω της νέας ιστοσελίδας www.crete.gov.gr.

Ο κ. Αρναουτάκης προσκάλεσε τα στελέχη και εργαζόμενους της Περιφέρειας, να γίνει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση περισσότερο εξωστρεφής και αποτελεσματικότερη απέναντι στους πολίτες.

«Με την συνεργασία όλων, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, και σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για την ψηφιακή-ηλεκτρονική μετάβαση» ανέφερε ο περιφερειάρχης, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου, είπε ότι «η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης είναι ίσως η πιο ανταποδοτική εφαρμογή των βασικών στόχων μας, που δεν είναι άλλος από τη “Διαφάνεια – Εξυπηρέτηση του Πολίτη – Αποτελεσματικότητα”».

Στην ενημερωτική συνάντηση, τα βασικά θέματα στο «εργαστήριο καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» (Regio Lab Crete) που παρουσιάστηκαν, αφορούν στις καλές πρακτικές υλοποίησης δράσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης / opendata / opengov από φορείς, στο τι κάνει μια «έξυπνη» πόλη, στις δημόσιες ψηφιακές υποδομές και τοπική επιχειρηματικότητα – startups, καθώς και στην αξιοποίηση νέων ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης.

Πηγή φωτογραφιών: e-kriti

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments