Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μετά την Βασιλεία τα βλέμματα στη Σπαρτάκ Μόσχας

ΠΑΟΚ: Μετά την Βασιλεία τα βλέμματα στη Σπαρτάκ Μόσχας
Ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου βλέπουν τον Μπίσεσβαρ να γυρίζει κανονικά στους ρυθμούς προπόνησης, την ώρα που ο Βιερίνια αντιμετωπίζει το δικό του πρόβλημα.

Με την αισιόδοξη προοπτική πως ο ΠΑΟΚ πλέον μπορεί να ανταποκριθεί στις αξιώσεις των προκριματικών του Champions League, επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη από τη Βασιλεία η αποστολή του «Δικεφάλου».

Έχοντας εκπληρώσει τον στόχο της πρόκρισης απέναντι στη Βασιλεία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δει από αύριο κιόλας το πρόγραμμα του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Σπαρτάκ Μόσχας στο γήπεδο της Τούμπας.

Με μηδενικές προοπτικές συμμετοχής, ο Αντελίνο Βιερίνια θα είναι μια σοβαρή έλλειψη, όμως εικάζεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Βέβαια, το πρόβλημα με την απουσία του Πορτογάλου άσου είναι σημαντικό, όμως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν απογοητεύεται γιατί γνωρίζει πως έχει ισάξιους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν κάθε θέση στον βασικό κορμό της ομάδας του.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ενθουσιώδης από τη χθεσινή μεγάλη σε έκταση νίκη της Ελβετίας, θα συσπειρώσει με την παρουσία του το βράδυ της Τετάρτης την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πετύχει νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στη φημισμένη ρωσική ομάδα, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη με λογικές αξιώσεις για την πρόκριση στα play-off της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ένα δευτερεύον πρόβλημα αφορά τον Στέλιο Μαλεζά, οποίος στη σημερινή προπόνηση τραυματίσθηκε και αργότερα θα διαπιστωθεί και η δική του κατάσταση, καθώς ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ είναι μία ιδανική εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Το βράδυ ο Αντελίνο Βιερίνια θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία από το αποτέλεσμα της οποίας θα διαπιστωθεί αύριο η ακριβής του κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments