Αυτοκίνητο

BMW V8: Στα “σκαριά” ο νέος κινητήρας της νέας BMW σειράς 8 Coupe

BMW V8: Στα “σκαριά” ο νέος κινητήρας της νέας BMW σειράς 8 Coupe
Με την έναρξη παραγωγής της νέας BMW, έχει ολοκληρωθεί και η συναρμολόγηση των πρώτων V8 κινητήρων της BMW M850i xDrive Coup.

Υπό κατασκευή βρίσκεται ο νέος κινητήρας της νέας BMW σειράς 8 coupe η οποία συναρμολογείται στο Dingolfing, ενώ ο κινητήρας της κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Μόναχο.

Με την έναρξη παραγωγής του πολυτελούς σπορ οχήματος, έχει ολοκληρωθεί και η συναρμολόγηση των πρώτων V8 κινητήρων της BMW M850i xDrive Coupe (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.5-10.0 l/100χλμ, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 240-228 γρ/χλμ).

Ο 4.4λιτρος κινητήρας με τους 530 ίππους κατασκευάζεται στο παραδοσιακό εργοστάσιο του BMW Group, όπου σύγχρονες hi-tech διαδικασίες και οι προηγμένες ικανότητες του έμπειρου προσωπικού ενσωματώνονται στη διαδικασία παραγωγής που χαρακτηρίζεται από κορυφαίο επίπεδο κατασκευαστικής ποιότητας.

Ο κινητήρας κατασκευάζεται με υψηλή ακρίβεια υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων τεχνικών που φροντίζουν για μία εξατομικευμένη διαδικασία παραγωγής. Το μπλοκ, ο στροφαλοθάλαμος και η κυλινδροκεφαλή του νέου V8 αποστέλλονται στο Μόναχο από το χυτήριο ελαφρών μετάλλων του εργοστασίου του BMW Group στο Landshut, συναρμολογούνται σε βάσεις μεταφοράς με ενσωματωμένες μονάδες συλλογής δεδομένων και υποβάλλονται σε μηχανική επεξεργασία με υψηλού επιπέδου ακρίβεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments