Lifestyle

Η Μαντόνα στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue (pic)

Η Μαντόνα στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue (pic)
Η Μαντόνα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ιταλική Vogue και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλό της.

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα επιβεβαίωσε ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του έτους. Το νέο LP θα ακολουθήσει το «Rebel Heart» του 2015.Η τραγουδίστρια ετοιμάζει το νέο υλικό της τους τελευταίους μήνες. Τον Μάιο, ανάρτησε μία εικόνα που φαινόταν να είναι εξώφυλλο για ένα project που φέρει τον τίτλο «Beautiful Game».

Τώρα σε νέα συνέντευξή της η τραγουδίστρια ανέφερε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν το νέο υλικό τους επόμενους μήνες.

«Μόλις συναντήσαμε πολλούς πραγματικά καταπληκτικούς μουσικούς και κατέληξα να συνεργάζομαι με πολλούς από αυτούς τους μουσικούς για τον νέο μου δίσκο, η Λισαβόνα επηρέασε τη μουσική μου και τη δουλειά μου» δήλωσε στο Vogue Italia η τραγουδίστρια, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Δείτε το εξώφυλλο της Vogue:

Η τραγουδίστρια μετακόμισε πρόσφατα στη Λισαβόνα, ώστε ο 12χρονος γιος της, ο Ντέιβιντ Μπάντα να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η Μαντόνα ανέφερε ότι η Πορτογαλία προκάλεσε μια αλλαγή στην κουλτούρα της που ενέπνευσε τον προσανατολισμό του νέου άλμπουμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments