Video

Ατρόμητος – Μπρεστ 1-1 (vid)

Ατρόμητος – Μπρεστ 1-1 (vid)
Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο Μπρεστ.

Με γκολ του Μανούσου στο 80’ ο Ατρόμητος προηγήθηκε 1-0 της Ντιναμό Μπρεστ και πήρε σκορ πρόκρισης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όμως οι Λευκορώσοι ισοφάρισαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μιχάιτσουκ.

Έτσι η ομάδα της Λευκορωσίας πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δημιούργησαν υποψίες ευκαιριών, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σκεφτόταν μόνο τα μετόπισθεν.

Ο Ατρόμητος κατέγραψε 61% ποσοστό κατοχής, αλλά δυσκολευόταν χαρακτηριστικά να καταγράψει τελικές, με συνέπεια ο Αλεκσάντρ Γκούτορ να περάσει ένα μάλλον εύκολο α’ ημίχρονο.

Ο διαιτητής της συνάντησης, τιμώρησε με κόκκινη κάρτα του Μούγιακιτς στο 62ο λεπτό, δύο λεπτά αφότου είχε βγει από τον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας τη θέση του στον Βασιλάκη.

Διαιτητής: Εϊτάν Σεμεούλοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Μούγιακιτς, Κουλούρης, Γιαννούλης, Μίρκοβιτς – Οσουτσουκούο, Φιλίποβιτς, Φαμέγε, Κάργας

Κόκκινες κάρτες: 64′ Μοίγιακιτς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης-Μάντσον, Σάκιτς (75΄ Μανούσος), Ούμπιδες, Μούγιακιτς (60΄ Βασιλακάκης)-Κωτσόπουλος (60΄ Ενσικουλού), Κουλούρης

Ντιναμό Μπρεστ (Σεγκέι Κόβλτσουκ): Γκάτορ-Βίτος, Φιλίποβιτς (82΄ Μπαμπάβο), Βερέτιλο- Νόγιοκ, Κάργας, Οσουτσούκου, Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι-Κομπλένκο (67΄ Νεχάιτσικ), Φαμέγιε (46΄ Νιβάλντο)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments