Αθλητισμός

Σέλτικ – ΑΕΚ: Αισιοδοξία για Εντσάμ και σκορ πρόκρισης

Σέλτικ – ΑΕΚ: Αισιοδοξία για Εντσάμ και σκορ πρόκρισης
Το βράδυ της Τετάρτης η αναμέτρηση Σέλτικ - ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Σέλτικ πως ο Ολιβιέ Εντσάμ θα είναι ετοιμοπόλεμος για να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (8/8, 21:45), στον πρώτο αγώνα για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο διεθνής με την εθνική Κ-21 της Γαλλίας μέσος έγινε αναγκαστική αλλαγή το περασμένο Σάββατο, στη νίκη 3-1 των «Κελτών» επί της Λίβινγκστον στο «Σέλτικ Παρκ» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σκοτίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Μπρένταν Ρότζερς μετράει ήδη μια βασική απώλεια, αυτή του Μούσα Ντεμπελέ, ενώ ο Ντεντρίκ Μπογιατά – που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο – επέστρεψε πρόσφατα από τις διακοπές του και δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο Τομ Ρόγκιτς όσο και ο Μίκαελ Λούστιχ εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως η ομάδα τους θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και θα προκριθεί στα Play Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μιλώντας στη heraldscotland.com, ο Αυστραλός μέσος Ρόγκιτς – που επίσης συμμετείχε στο Μουντιάλ και επέστρεψε με καθυστέρηση στις υποχρεώσεις της Σέλτικ – τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και αυτό πιθανότατα θα μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι.

Αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο γνωρίζουμε πόσο δύσκολα θα είναι τα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε στους ομίλους του Champions League. Έχουμε τη φιλοδοξία να βρισκόμαστε εκεί κάθε χρόνο».

Ο Λούστιχ το… πήγε ένα βήμα παραπέρα. «Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι.

Δεν θέλαμε να έχουμε την ΑΕΚ τώρα, αλλά στα Play Off. Νιώθουμε, όμως. δυνατοί.

Ειδικά κόντρα στη Ρόζενμποργκ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και, αν πιάσουμε την ίδια απόδοση την Τετάρτη, μπορεί να τελειώσουμε στη Σκοτία την πρόκριση», είπε ο Σουηδός αμυντικός που δεν έπαιξε στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους κόντρα σε Αλασκέρτ και Ρόζενμποργκ λόγω… διακοπών από τη συμμετοχή του στα γήπεδα της Ρωσίας.

Και προσέθεσε: «Έχουμε δώσει ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια ενώ η ΑΕΚ κανένα και αυτό είναι σίγουρα υπέρ μας.

Να είναι σίγουροι (σ.σ. στην ελληνική ομάδα) πως θα τους βάλουμε πίεση από την αρχή. Θα θέλαμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας αλλά ακόμη κι έτσι είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments