Αυτοδιοίκηση

Αχαΐα: Γραφείο τουριστικής πληροφόρησης στο αεροδρόμιο Αράξου

Αχαΐα: Γραφείο τουριστικής πληροφόρησης στο αεροδρόμιο Αράξου
Την λειτουργία του γραφείου τουριστικής πληροφόρησης, στο σταθμό υποδοχής του αεροδρομίου Αράξου στην Αχαΐα, ανακοίνωσε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το γραφείο στο αεροδρόμιο Αράξου λειτουργεί σε χώρο που παραχώρησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, διαθέτει πλούσιο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό για τη Δυτική Ελλάδα, με πολύγλωσση υποστήριξη.

Επίσης, θα λειτουργεί ως «τράπεζα πληροφοριών», από την οποία ο επισκέπτης μπορεί να αντλεί στοιχεία για τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος και των τριών περιφερειακών ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, «στο αεροδρόμιο του Αράξου καταγράφεται ήδη αύξηση της επισκεψιμότητας που αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στον Αύγουστο, ενώ η τουριστική περίοδος ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο», προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο αυτό επιδιώκουμε να παρέχουμε στους επισκέπτες την πληρέστερη δυνατή πληροφόρηση, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τους “θησαυρούς” μας».

Σημειώνεται ότι γραφείο τουριστικής πληροφόρησης λειτουργεί ήδη στον νότιο λιμάνι της Πάτρας, ενώ προγραμματίζεται η λειτουργία τριών ακόμη γραφείων τουριστικής πληροφόρησης, με συνεργαζόμενους φορείς, στα λιμάνια του Κατακόλου και της Κυλλήνης στην Ηλεία, καθώς και στο αεροδρόμιο του Ακτίου στην Αιτωλοακαρνανία ….

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments